Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u Sloveniji

Radnik ubio direktora i njegova sina pa presudio i sebi!

maribor,ubojstvo (1)
Foto: Žurnal24
1/6
24.10.2013.
u 13:20

Navodno je nekadašnji poslovođa, koji je godinu dana bio na bolovanju, ušao u prostorije poduzeća i ubio direktora i njegova sina pa je presudio i sebi. Tajnica je uspjela pobjeći iz ureda.

Tri su osobe izgubile život u pucnjavi koja se danas oko 12 sati dogodila u Mariboru. Policija je potvrdila da su pronašli tri mrtva muškarca, a jedan od njih je ubojica jer su pokraj njega pronašli pištolj.

Žurnal24 piše da se dogodilo dvostruko ubojstvo i samoubojstvo u prostorijama građevinskog poduzeća Fossor. Navodno je nekadašnji poslovođa, koji je godinu dana bio na bolovanju, ušao u prostorije poduzeća i ubio direktora i njegova sina pa je presudio i sebi. Tajnica je uspjela pobjeći iz ureda.

Tragedija se dogodila u kući Abedina Shalje, koji je vlasnik poduzeća koje se bavi građevinarstvom. Večer piše da je u njegovu kuću došao Milivoj Čuk i od njega zahtijevao novac koji mu je dugovao. Prvo su se posvađali, a potom je Čuk zapucao u 55-godišnjeg Shalju i njegova 28-godišnjeg sina Gzima, nakon čega se ubio.

Radnici tvrtke kazali su da je ubijen pošten čovjek koji je, umjesto u novcu, dug ubojici vratio tako što mu je dao automobil. Poduzeće cijelu godinu ima blokirane račune, a prošlu godinu bilježilo je gubitak više od 200 tisuća eura. U toj tvrtki je 2011. godine radilo 50 radnika, prošle godine 28, a prema posljednjim objavljenim podacima od desetero do 19.

Jedan od ljudi koji žive blizu mjesta tragedije na Facebooku je napisao da je vidio mlađu ženu koja je trčala ulicom i šokirana vrištala. "Prišao sam joj i pitao je treba li pomoć, a ona mi je rekla da se dogodila pucnjava i da je netko umro", napisao je na Facebooku.

U blizini ulice u kojoj se dogodio zločin nalazi se nekoliko srednjih škola i vrtića, dom umirovljenika i dom zdravlja.

>>Američki policajci ubili dječaka s replikom puške!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije