Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GANA

Radnik na poslu zarazio 533 osobe

The spread of the coronavirus disease (COVID-19) in Accra
Foto: FRANCIS KOKOROKO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
11.05.2020.
u 13:13

Nova 533 slučaja u toj tvornici čine više od polovice novih slučajeva zabilježenih u Gani prošle srijede i četvrtka

Oboljeli od COVID-19 zarazio je 533 osobe u tvornici za preradu ribe u Gani, rekao je predsjednik Nana Akufo-Addo u javnom obraćanju kasno u nedjelju. 

Jedna je osoba zarazila više od trećine od ukupno 1300 radnika u tvornici u Temi, gradu udaljenom 25 kilometara istočno od prijestolnice Accre, kazao je predsjednik.

Nova 533 slučaja u toj tvornici čine više od polovice novih slučajeva zabilježenih u Gani prošle srijede i četvrtka, dodaje Akufo-Addo.

Do sada je koronavirus potvrđen kod 4700 osoba u Gani, uz 22 smrtna slučaja, dok su se 494 osobe oporavile, tvrdi ganski predsjednik.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kapetan_cokula
kapetan_cokula
17:24 11.05.2020.

pre će bitri da je 5G mraža kriva za problem navodno zarazu ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije