Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'18+ akcija'

Dumovec dobio dojavu o zmiji u podrumu. Kada su došli na intervenciju, imali su što vidjeti

Zmije
Foto: Azil Dumovec
1/5
04.06.2023.
u 17:22

Osim u okolici Zagreba, zmije aktivnije gmižu i u drugim dijelovima zemlje. Vatrogasci su danas u Vrbovskom izašli na intervenciju zbog više zmija u krovištu drvarnice

Azil Dumovec ove je godine već oduševio internet akcijom u kojoj su uplašenu Zagrepčanku spasili od pauka kojeg je pronašla u stanu, no njihova današnja priča mogla bi biti još popularnija.

Naime, na društvenim mrežama objavili su kako su danas pozvani u Bijenik jer je dojavljeno kako se u podrumu kuće nalazi zmija.

Po dolasku na teren, zaposlenik Dumovca otkrio je mužjaka i ženku bjelice u spolnom činu te se našao u nezgodnoj situaciji – što sada? Prekinuti zaposlene gmazove, čekati dok ne završe pa ih brzo uhvatiti, nije bio siguran.

GALERIJA Vatrogasci u Vrbovskom uklonili više zmija iz krovišta

Zmije
1/9

Na kraju je profesionalno i nježno preuzeo zmije te ih odvezao do mjesta na kojemu su mogle u miru i bez ometanja nastaviti sa svojim aktivnostima, što možete vidjeti u snimci koju je Azil objavio u komentaru objave.

"18 + akcija na Bijeniku" dobro je nasmijala korisnike Facebooka. "Par se napokon useli, a onda ih tako izbacite" našalio se netko, dok su im ostali poželjeli sreću s potomstvom.

Zmije su nakon romantike u podrumu puštene u prirodu. 

VIDEO: Azil Dumovec

A osim u okolici Zagreba, zmije aktivnije gmižu i u drugim dijelovima zemlje. U Vrbovskom su tako vatrogasci pozvani u pomoć kako bi iz krovnih greda drvarnice uklonili više zmija. Portal Gorske novosti navodi da su gmazovi iz vrućeg potkrovlja premješteni u primjerenije stanište. Akcija je izvedena polako i pažljivo. Zmije je micalo više vatrogasaca, a pritom su se koristili dugačkim hvataljkama.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
20:50 04.06.2023.

ajde nesto da je tog tipa a da nije iz regiona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije