Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CARLSBERG

Radnici štrajkaju jer su izgubili pravo na tri piva dnevno

pivo
Reuters/PIXSELL
VL
Autor
Hrvoje Dečak
09.04.2010.
u 17:35

Jens Bekke, glasnogovornik toga četvrtog najvećeg svjetskog pivara, rekao je da je besplatnog piva, vode i sokova bilo posvuda, ali dan prije nego što je štrajk počeo, pivo je uklonjeno.

Stotine radnika danskog proizvođača piva Carlsberga, koje se reklamira kao “vjerojatno najbolje pivo na svijetu”, već drugi dan štrajkaju jer su im šefovi zabranili na poslu piti vlastiti proizvod, osim u vrijeme ručka, i to samo u kantini.

Jens Bekke, glasnogovornik toga četvrtog najvećeg svjetskog pivara, rekao je da je besplatnog piva, vode i sokova bilo posvuda, ali dan prije nego što je štrajk počeo pivo je uklonjeno.

- Osobito su se uznemirili vozači i skladištari jer su izgubili dotadašnje pravo na tri piva dnevno izvan ručka, a ostali su im se pridružili iz solidarnosti. Naši kamioni i dosad su imali detektore alkohola pa vozači nisu mogli voziti pijani - dodao je i rekao da će štete zbog štrajka biti minimalne.

Ključne riječi

Komentara 1

udari_šefa
13:57 11.04.2010.

eto kod njih zbog tri piva štrajkaju a kod nas neće niti zbog tri neisplačene plače....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije