Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGROZA ZDRAVLJA
Povratak na članak

Radnici podnijeli kaznenu prijavu protiv bivše ravnateljice Daruvarskih toplica

Župan Damir Bajs, kao osnivač, reagirao je vrlo brzo zatraživši od Upravnog vijeća smjenu ravnateljice Mire Zakore, a taj potez osobno je pohvalio i ministar Beroš.

Komentari 5

IV
ivica.vranjic
22:03 27.03.2020.

Još jedan skandal i kriminal u županijskim ustanovama, tvrtkama i poduzećima. Toplice, Bjelovarski sajam, BB vode, ŽUC, Suvenir, Dom zdravlja.... Ovo je tek igrokaz. Smijenjena ravnateljica koju je bajs postavio, a onda nakon smjene uhljebio u tu istu ustanovu, a v. d. njezina zamjenica. Zvuči kao nagrada. I sad kaznena prijava radnika će biti samo mrtvo slovo na papiru. A sve samo da se skrene pozornost s činjenice kako su sve te županijske institucije samo bajsovi bankomati za namirenje svojih biltena, dodavača, ručica i osobnog bogaćenja.

VL
ĐE
Đemić
20:32 27.03.2020.

Mrtva raga,Bajsov kadar za specijalne zadatke,pa postavio v.d. bivšu desnu ruku smjenjene olupine koja je i odgovorna za medicinska pitanja pa tako i provedbu naputaka stožera,ali i osnovnih pravila u situacijama epidemije..ista abolira smjenjenu osobu postavivši je na mjesto financijske savjetnice dakle u sektor koji je za svoje vladavine opustosila suludim odlukama poput radova na bazenima koji nisu bili ufunkciji za doček N.G. što su ljudi uredno platili jer je stajalo u ponudi...ima par tomova nedjela pomenutog dvojca pod Bajsovim nadzorom

VL
KO
KoToTamoPeva
20:32 27.03.2020.

sve odgovorne za poslovanje rigorozno kazniti, a mušterije kazna za ne pridržavanje mjera karantene

VL
KO
Kokoiduhovi
20:31 27.03.2020.

Da je slično postupila neka radnica, dobila bi otkaz. I točka. Ali ova je neka nova Gabrijela ili Lovro, pa ju treba tetošiti? Tko pogriješi, neka snosi posljedice. Vrijedi za sve

VL
TE
Tena228
14:01 02.04.2020.

Zasto DORH ne intervenira? Javno je sve ocito!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.