Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
New York

Radnici na aerodromu JFK ukrali 100.000 mini bočica žestice!

cuga
CNN
14.09.2012.
u 08:20

Uhićenje je rezultat devetomjesečne akcije nazvane "Operation Last Call"

Osamnaest radnika zračne luke JFK u New Yorku uhićeno je zbog krađe 100.000 bočica žestokog alkoholnog pića. Bočice s alkoholom ukrali su od tvrtke LSG Sky Chefs koja hranom i pićem opskrbljuje American Airlines, prenosi CNN.

Uhićenje je rezultat devetomjesečne akcije nazvane "Operation Last Call" (posljednji poziv), a većina uhićenih zaposlenici su LSG-a, a dio su zaposlenici osiguranja zračne luke JFK i American Airlinesa.

Lopovi su ukradene bočice prodavali na crnom tržištu i lokalnim trgovcima alkoholnih pića, a pretpostavlja se da su zaradili više od 750.000 dolara.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar bodavica
bodavica
09:28 14.09.2012.

parola glasi snađi se

UK
UKUSA
09:29 14.09.2012.

To su lopovi koji su krali protivzakonito a sto je s onim lopovima na americkim aerodromima koji kradu zakonito. Gdje zavrsi sva ona roba sto uzmu od putnika u ime "americke slobode" i sigurnosti?

Avatar gadogadni
gadogadni
10:30 14.09.2012.

vidim tamo na slici i boss dezič, znači cugalo se sve, kao pitralon svojevremenu u vojsci...mora da je s njima bio i kakav što izgleda kao 'balkanac' (kako bi rekli francuzi)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije