Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opustjela gradilišta
Povratak na članak

Radnici Konstruktor-Inženjeringa prekinuli rad jer nisu dobili 3 plaće

Zbog privatizacije Konstruktora vodi se sudski postupak, a Željku Žderiću sude i zbog krivotvorenja.

Komentari 4

10
10ye
10:36 01.03.2012.

Toj firmi bi ionako trebalo oduzeti dozvolu za rad kakve zgrade rade i kakav odnos prema kupcima imaju.

VL
CE
Ceca
11:04 01.03.2012.

Nakon neisplate 1. plaće trebalo je pokrenuti stečajni postupak i imenovati stečajnog upravitelja. U naradna 2 mjeseca treba vdjeti da li firma moze opstati, te ukoliko ne moze, tada treba pokrenuti likvidaciju. Imovinu vlasnika i direktora treba blokirati do okončanja stečaja/likvidacije.

VL
PR
propalica
11:18 01.03.2012.

već vidim par leasing kuća koje čupaju kosu jer je konstruktor \"nakupovao\" strojeva za nekoliko desetaka miliona kuna koje ovi sad nemaju kome prodat:)

VL
DU
Deleted user
13:01 01.03.2012.

pa zar toga još ima da radnici rade bez plaće nisu li se kukurikavci snebivali zbog toga dok su bili u oporbi, naravno, pred kamerama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.