Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE JASNU POLITIČKU ODLUKU
Povratak na članak

Radnici Imunološkog zavoda: U prosvjed za javni interes pozvat ćemo građane

Sindikat EKN-a zahtijeva da građani Hrvatske kroz Vladu RH budu ponosni vlasnici Imunološkog zavoda čije će daljnje proizvodne aktivnosti biti na korist svima u ovoj državi, poručuju.

Komentari 10

TR
TrvtkoKomadina01
16:35 19.01.2017.

Imunološki je komumnistički dinosaur sa brojnim uhljebima. Što je bilo sposobno i normalno u tom zavodu je potražilo svoj put, osatali samo nesposobni uhljebi. To treba pod hitno zatvoriti , jer sa postojećim kadrovima i umnim sklopovima nikada na zelenu granu.

VL
Avatar comparator
comparator
16:49 19.01.2017.

Da drugovi evo odmah vam šaljemo strateškog partnera !

VL
MA
MatijaGubecGS
18:07 19.01.2017.

Možda taj i zavod ima šanse ali ne dok je u njemu gđa Jagarinec i ekipa uhljeba i ljenčina koja ju podržava.

VL
TE
TechnoCroat
22:41 19.01.2017.

Ovi se ne bore za Imunološki nego za svoje plaće.

VL
JU
juma
00:51 20.01.2017.

Izvolite izaci na trziste i na njemu se potvrditi i opstati. Ukoliko za to niste sposobni, onda propadnete. Tako funkcionira kapitalizam i dobro je sto je tako. Umjesto propalih i nesposobnih osnivaju se nove tvrtke od kojih najsposobnije prezivljavaju.

VL
Avatar deziderij
deziderij
16:28 19.01.2017.

Svi znamo da je Hrvatska zemlja apsurdnih apsurda, i to u izobilju, ali tko je ovdje lud ? Ako je istina da jedan krvni pripravak u tom našem jad zavodu košta 8 kuna a onaj uvozni 120 tko je taj, ili više njih što je vjerojatnije, tko to želi srušiti ? Kakvi i čiji su tu interesi ? I kada netko, pogotovu od mustri političara, spomene "pravnu" državu HR i njene "institucije koje svoj posao rade" drob mi se prevrne. Pa ovdje sve do neba smrdi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.