Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEISPLATA PLAĆA
Povratak na članak

Radnici Đuro Đaković grupe od četvrtka ponovno u štrajku

Podršku radnicima daju Sindikat metalaca i Savez samostalnih sindikata Hrvatske, a Siniša Kosić iz Sindikata metalaca najavio je prosvjede na lokalnoj razini i na Markovu trgu dok Vlada i drugi pojedinačni vlasnici ne donesu nekakva rješenja.

Komentari 7

BB
Bruno_Bear1
15:43 27.11.2019.

Ključ u bravu i pokopati pokojnika. Jer ovom komunjarskom dinosauru godinma na apartima nema pomoći da oživi. Možda na kadaveru naraste nova uspješna biljka

VL
ZA
zarko815
20:33 27.11.2019.

Samo privatne tvrtke gdje se znaju vlasnici mogu opstati, jer što je društveno je ničije i svačije i svi mogu krasti, uhljebljivati . Pravi vlasnik neće uhljebiti ni sina ako nije sposoban i ako bi mogao ugroziti tvrtku.

VL
PR
prajdali100
18:02 27.11.2019.

Tko je kriv za agoniju ovog giganta ? Da nije Plenković !? Marić!? Ne daj Bože da netko spomene silne direktore,menadžment,nadzorni odbor.... Što se događa ?

VL
AN
analukac9
17:21 27.11.2019.

Nas najbolji "gigant" svih vremena da nema novaca za place svojim radnicima, sramota! Tko uopce vodi nasu Drzavu!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:46 27.11.2019.

Zbog čega se buni tegleća marva Djure Djakovića. U njihovoj "neovisnoj" državi za koju su bojevali, ne treba im niti suhog kruha, jer imaju izobilje vjerodomoljubnih igara, koje mogu cijeli dan gledati, uživati i zaboraviti na svoj kruh svagdanji ii druge životne potrebe. Nevjerodomoljubni izrodi mogu slobodno put pod noge i u bijeli svijet u potjeri trbuhom za kruhom i tamo ostati, a obitelji u "neovisnoj" državi neku devizu poslati, kako bi joj vjerodomoljubni glodari mogli kožu zašto derati, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.