Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SARAJEVO

Radnica kladionice upucala jednog razbojnika, drugi nju teško ranio

Kladionica u kojoj je došlo do pucnjave
ZVONIMIR ĆORIĆ/VLM
16.02.2010.
u 14:28

Amela je i dalje u vrlo teškom stanju i smještena je u Klinici za anesteziju i reanimaciju. Tijekom operacije potrošeno je 14 doza krvi i šest doza plazme, a Sarajlije su pozvani da doniraju krv krvne grupe 0+.

Razbojnik, koji je u sinoćnjoj pucnjavi teško ranio radnicu sarajevske kladionice "Derby" Amelu Džindo, uhićen je jutros i nad njim se vrši kriminalistička obrada, prenose mediji u BiH.

Amela je i dalje u vrlo teškom stanju i smještena je u Klinici za anesteziju i reanimaciju. Tijekom operacije potrošeno je 14 doza krvi i šest doza plazme pa su Sarajlije pozvani da doniraju krv krvne grupe 0+.

Ona je ranjena nakon što su sinoć u kladionicu u kojoj radi upala dva mlađa muškarca od 18 i 20 godina. Nakon što su od nje zatražili novac došlo je do kraće rasprave, a radnica je pištoljem pucala u jednog pljačkaša, Alena Makaša (17), koji je od ozljeda uskoro preminuo. Drugi je pljačkaš potom pucao u nju i teško je ranio, a zatim pobjegao.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar m_m
m_m
15:27 16.02.2010.

Izgubit glavui za tuđe pare! Dat će joj gazda 100 kuna povišice.

OB
-obrisani-
15:17 16.02.2010.

šteta za curu, daj Bože da se oporavi da je bar i drugog smakla

GV
goran vrtaric
17:51 16.02.2010.

I treba tako, trebala je obojicu ubiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije