Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Što duži radni tjedan to manja produktivnost

Prosječni radni tjedan u Norveškoj je 39, u Hrvatskoj 40,8, u Bugarskoj 41,2, u Grčkoj 44,6 sati dok turski radni tjedan iznosi gotovo 50 sati

Komentari 3

PA
Pajdo
14:24 09.11.2017.

Eto super ja promasio manje radis vise zaradis.

VL
DU
Deleted user
17:49 09.11.2017.

..u hrvatskoj da,ali u uređenim gospodarstvima ne..odgovor naslovu!

VL
IP
ivo.pivo
19:49 09.11.2017.

Kad bi se uzeli neplaceni prekovremeni sati u .hr kolika bi tek onda bila produktivnost. Vec dugo u zapadnim zemljama place radnika su relativno visoke pa su poslodavci morali probleme rijesavati na druge nacine, uvodjenjem novih tehnologija, boljom organizacijom, racionalizacijom. Kod nas to vrijeme jos nije doslo place su relativno male i jednostavno ne prisiljavaju poslodavce da budu pametniji a jos se uvijek moze krasti od radnika (neplaceni sati).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.