Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilazak

Radna skupina Milanke Opačić za ubrzanje posvajanja djece

josipović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
01.01.2012.
u 19:37

Ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić nastojat će ubrzati postupak posvajanje djece.

Predsjednik Ivo Josipović prvi dan nove godine s premijerom je posjetio Državnu upravu za zaštitu i spašavanje, posjetio je djecu u domu u Nazorovoj, a videolinkom je zaželio sreću vojnicima u Afganistanu. Djeca koju su roditelji ostavili u Nazorovoj, a koja se vesele svima koji ih se sjete i dođu im u posjet, oduševljeno su dočekali i predsjednika Josipovića, Milanku Opačić, ministricu socijalne politike i mladih, Miranda Mrsića, ministra rada i mirovinskog sustava.

Ravnateljica Doma Jasna Ćurković-Kelava od ponedjeljka će biti pomoćnica Milanke Opačić, koja će osnovati radnu skupinu sa zadatkom da ubrzaju posvajanje djece. Predsjednik Josipović primijetio je kako su mnogi njegovi prijatelji posvojili djecu te je naglasio važnost obitelji za dijete.

– Sigurno je da djeca u novim obiteljima imaju nove mogućnosti i nove šanse – kazao je Josipović.

Komentara 70

Avatar mlijeko
mlijeko
21:36 01.01.2012.

U nekim davnim vremenima ako želiš da nešto ne uradiš oformiš komisiju i nitko onda za ništa nije kriv.

MR
mrdjolei
08:26 02.01.2012.

\'\'Radna\'\'

CM
crna mamba
19:52 01.01.2012.

Samo mi pojasnite vi koji klikate minuse jeli to činite po manjinskoj liniji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije