Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši direktor Zagrebačkih cesta Igor Rađenović napustio Zagreb, otišao na godišnji

Rađenović na novom poslu nema ni radni stol

Igor Rađenović
Foto: Goran Stanzl
19.07.2008.
u 19:14

Nakon što je prepoznao napadače koji su ga u svibnju pretukli pred njegovom zgradom u zagrebačkom naselju Travno, bivši direktor Zagrebačkih cesta Igor Rađenović odlučio je napustiti Zagreb.

Otišao na ljetovanje
Zajedno s obitelji uputio se u pravcu Jadrana gdje će ljetovati mjesec dana. Odmor i opuštanje od stresa i problema kojima je bio izložen posljednjih mjeseci, kaže, neophodan mu je. Bivši šef Zagrebačkih cesta nije se nakon izlaska iz bolnice želio vratiti u direktorsku fotelju. Zagrebačkom je gradonačelniku Milanu Bandiću tada otvoreno poručio da se na posao ne vraća sve dok policija ne pronađe njegove napadače.

Uprava Holdinga djelomično mu je izašla u susret. Rađenoviću je odredila novo radno mjesto u menadžmentu Zagrebačkih cesta. Kad je nakon dva tjedna bolovanja došao na novi posao, bivši je direktor shvatio da mu Holding zapravo nije osigurao uvjete za rad.
 
Nisu mi pronašli ured, a nisam imao ni radni stol. Rekli su mi da će nešto smisliti i da će se za prvu ruku snaći  tvrdi Igor Rađenović. No njemu se, dodaje, nije dalo na taj način raditi pa je odlučio do daljnjeg produžiti bolovanje. Na posao još uvijek ne zna kada će se vratiti. Trenutačno živi uz cjelodnevnu policijsku pratnju.

Pratnja policije
Policija je uz mene od napada u svibnju. Isprva je bilo teško objasniti kćeri staroj deset godina zašto je taj čovjek s nama, ali sada smo se već svi privikli na novi način života  rekao je bivši direktor Zagrebačkih cesta.

Iako je bilo špekulacija da bi se upravo on mogao kandidirati za novog zagrebačkog gradonačelnika na loklanim izborima sljedeće godine, Rađenović to odbacuje. Nemam ambicija biti zagrebački gradonačelnik. Sebe nikako ne vidim na toj funkciji  kazao je Igor Rađenović.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije