Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Radionice, predavanja i zabava na festivalu multimedije Imput Mop 2.0

imput
Imput Mop
23.05.2013.
u 19:24

Tijekom tjedan dana festivala posjetitelje očekuje mnoštvo zanimljivih sadržaja, od radionica i predavanja do izložbi i partyja.

U petak u Varaždinu počinje drugi festival multimedije pod nazivom Imput Mop 2.0 koji traje do 31. svibnja. Tijekom tjedan dana festivala posjetitelje očekuje mnoštvo zanimljivih sadržaja, od radionica i predavanja do izložbi i partyja.

Ovogodišnja atrakcija svakako je interaktivna instalacija renomiranog umjetnika i performera Ivana Marušića Klifa, koja će biti postavljena u Palači Herzer Gradskog muzeja Varaždin.

 Uz Klifovu instalaciju, u Palači će tijekom sedam dana biti izloženi i najbolji radovi studenata multimedije Veleučilišta u Varaždinu - 3D animacije, fotografija i grafički dizajn područje illustracija.

 Pored zabavno-umjetničkih sadržaja, publika će imati priliku educirati se na mnogim zanimljivim predavanjima vodećih stručnjaka u području dizajna te dati oduška svojoj kreativnosti na raznim multimedijalnim radionicama. Dan edukacije će svakako biti subota, 25. svibnja, kad će u Kinu Galerija glavnu riječ voditi poznati dizajneri i kreativci digitalnog sadržaja, Igor Manasteriotti i Mia Marić, Nenad Vukušić, Tin Kadoić, Ana Penović i Vladimir Končar.

Ako ste se ikad zapitali kako producirati glazbu, grafički dizajnirati, kako izraditi mobilnu aplikaciju ili možda osvojiti Microsoftovu stipendiju, odgovore na ta i mnoga druga pitanja možete potražiti na radionicama u Kinu Galerija i Palači Herzer.

Organizatori će, kao i prošle godine, pružiti posjetiteljima i multimedijalnu zabavu, a za potpuni audio-vizualni udar na čula pobrinut će se raegge/dub ekipa Balkan\'s HiFi & MC Big OZ, popularni CFSN DJ’s, producent Examine i domaći Šuškavac kolektiv uz podršku VJ umjetnika u prostorima Mea Culpa cluba i Ritz Lounge bara.

 Imput Mop 2.0 ove godine zajednički predstavljaju udruga Imput i organizacija Studentskog zbora Veleučilišta u Varaždinu uz pokroviteljstvo VELV-a.

 Kako vam ni jedna novost ne bi promaknula te kako bi o svemu bili pravovremeno informirani, pratite Imput Mop 2.0. na njihovoj Facebook stranici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije