Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije 84 godine
Povratak na članak

Radio-Zagreb godinama o politici nije smio pisnuti

Beogradski režim maćehinski je tretirao prvu postaju u ovom dijelu Europe. Jedine vijesti bile su one iz svijeta, a spikeri su ih u eter čitali - iz novina!

Komentari 5

VI
Vinko37
10:55 11.05.2010.

jedna yuga bez antifasizma, druga yuga sa antifasizmom. jednom grah na bobu, pa zatim na corbu. to bi bile razlike. a kuhinja je uvjek bila u beogradu.

VL
OB
-obrisani-
17:36 12.05.2010.

A ipak se taj nadnevak (1926) oznacuje kao osnivanje hrvatskog radija - umjesto kao dan zalosti, osnivanje beogradskog isprdka! Hrvatski krugoval osnovan je 1941.

VL
MM
Mladen Miletić
21:25 13.05.2010.

Radio-Zagreb godinama o politici nije smio pisnuti, sranje i diktatura . Danas smije sve reči majka sloboda ali ne koristi ništa nimalo; opet sranje samo drgačije izdanje !

VL
UT
utatica
20:38 17.05.2010.

srbadija se i danas jednako ponaša u RH, pa tako srpska UDBA kadrovira ured predsjednika, Tadić nam i djeli packe radi priznanja Kosova, inzistira na povlačenju naše tužb eza genocid, doslovno od međunarodnog suda u Haagu traži kažnjavanje Gotovine, zahtjeva da se zabrani proslava Oluje...... i to sve bez odjeka od strane naših beskičmenjaci počevši od Jace pa na dalje. Nama Hrvatima je nezamislivo tako se bahato odnositi prema susjednim državama a posebno se mješati im u unutarnju politiku pa čak ni kad bestijalnog koljača hrvatskog naroda Dražu Mihajlovića rehabilitraju, nas naprosto ne zanimaju ni srbi ni srpski pašaluk ni srpski ciganluk, samo se želimo što dalje od barbasra odmaknuti i zaboraviti ih za sva vremena ali oni očigledno ne mogu živjeti bez našeg Jadrana, bez Lijepe naše i bez okupiranih područja.

VL
KA
Kakma
17:24 24.07.2010.

Prokleta bila svaka sekunda zajednickog zivota sa Velikosrbima.Gdje god su to mogli,tlacili su Hrvatski narod.To je bila \"Tamnica Hr.naroda.\"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.