Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLEDNA ZNANSTVENICA
Povratak na članak

Infektologinja Horvat: 'Radimo na spreju koji bi nas cijeli dan štitio od COVID-19'

Ako se antivirusni peptidi pokažu efikasnima, neće nam trebati ni maske ni društveno distanciranje, kaže dr. Branka Horvat

Komentari 5

DU
Deleted user
16:15 03.05.2020.

Moja velika podrška - daj Bože da uspijete- spas za čovjećanstvo i RH to bi bila i dobra ekonomska isplativost.

VL
DU
Deleted user
07:48 04.05.2020.

Što sveznali Đikić kaže na ovo??

VL
IH
iron.hide.54966
16:01 03.05.2020.

Može, komada dva!

VL
MO
morskival
16:26 03.05.2020.

Hidroksiklorokvin i azitromicin (+cink) su se pokazali vrlo uspješni u liječenju ne samo u Francuskoj nego i u Nizozemskoj i SAD-u. Farmaceutskoj industriji to ne donosi nikakvu dobit jer je lijek star 70 godina. Faramaceuti stalno poriču djelotvornost hidroksiklorokvina i stalno naglašavaju tobožnju štetnost, a lijek uzimaju bolesni od lupusa i reume i to godinama bez problema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.