Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik hns-a

Radimir Čačić: Na proljeće očekujemo izbore

cacic
Dominik Grgurić/Pixsell
23.06.2010.
u 18:37

HNS podupire sindikate u vezi s raspisivanjem referenduma protiv izmjena Zakona o radu.

Govoreći o aktualnoj situaciji političkoj i gospodarskoj u Hrvatskoj, Radimir Čačić, predsjednik HNS-a, danas popodne na tiskovnoj konferenciji u Vinkovcima rekao je kako su "cilj pripreme za izbore koje HNS očekuje u proljeće iduće godine nakon završetka pregovora o pristupu Hrvatske u EU".

Čačić istaknuo neophodnu decentralizaciju Hrvatske jer 90 % sredstava ostvarenih u Hrvatskoj sada završava u Zagrebu.

HNS podupire sindikate u vezi s raspisivanjem referenduma protiv izmjena Zakona o radu kojima se ukidaju neka radnička prava, a podupire i seljačke prosvjede.

Nakon tiskovne konferencije Radimir Čačić će u Vinkovcima govoriti i na javnoj tribini o aktualnim prilikama u Hrvatskoj gdje će nazočni moći postaviti i pitanja.

Ključne riječi

Komentara 35

PU
pumbica
19:42 23.06.2010.

Čačić pa ti nemaš nikakve koristi od izbora.Ovo ti je tebi i tvojoj stranci.Zadnji pjev.

DD
DDUVNJAK
19:58 23.06.2010.

Evo ga dvostruki ubojica se kočoperi na političkoj sceni kao da se ništa nije desilo i da ga nečeka zatvor! Možda je Hrvatska tajnim kanalima (korupcijom iliti lobiranjem) kupila njegovu slobodu ali je sramota da takav čovjek i dalje žari i pali medijskom scenom!

OB
-obrisani-
18:45 23.06.2010.

Ma kakvo proljeće Čačiću crni???? Dajte, skupili smo više od pola milijuna potpisa da ova guba sleti s vlasti naglavačke, a ti o proljeću?? Mičite ovo iz Banskih dvora odmah i sad, kakvo proljeće te spopalo!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije