Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA ZA HRVATSKO PRIJESTOLJE
Povratak na članak

Radikalna desnica – mogu li žrtve HDZ-ova ‘skretanja’ odlučiti izbore?!

Desnica ima barem dva ozbiljna kandidata, koje i nije lako razdvojiti; HDZ je oko njih podijeljen, pa nisu bila neopravdana upozorenja da se treba čuvati ‘sabotaže’

Komentari 30

Avatar Django
Django
18:50 08.10.2019.

Već kad se napiše da “desničar Plenković strahuje od desničara Škore” jasno je da se netko posvadio sa logikom. Još kad se doda “Plenković je liberal koliko i konzervativac” onda zabune uopće nema. Piscu ovih redova, kao uostalom i cijeloj Hrvatskoj javnosti, bar onoj koja zna zaposliti moždane vijuge, potpuno je jasno da su Plenković i desnica dva suprotna pojma, unatoč tome što se on silno trudi uvjeriti nas u suprotno. Isto vrijedi za predsjednicu. Jedino točno u ovoj analizi je to da je Plenković liberal. Predsjednica ni sama ne zna što je, ali mi ostali jasno vidimo što nije.

VL
BA
bakulušić
21:55 08.10.2019.

U Hrvatskoj ne postoje ni ljevica ni desnica. Ako ne postoji desnica, onda ne postoji ni radikalna desnica. U Hrvatskoj postoje Hrvati i Jugoslaveni. Jugoslaveni igraju igre a Hrvati ih zbunjeno promatraju. I tako to traje više od sto godina. I još će trajati.

VL
DU
Deleted user
18:51 08.10.2019.

radikalna desnica u Hrvatskoj ne postoji...postoji radikalna levica koja misli da je mjerilo svega, da smine blatiti, uništavati i vrijeđati Hrvate... pkstoje umjereni ljevičari koji su se sakrili u HDZ u i u SDP ui koji se nazivaju centrom, i postoje neki domoljubi koje su ove dvije skupine nazvale fašistima i radikalnom desnicom.. da postoji stvarno radikalna desnica, četnici i komunjare na vlasti i u vladi RH pobjegli bi glavom bez obzira....

VL
Avatar poljubis me u guzu
poljubis me u guzu
18:22 08.10.2019.

Ovi ljevicari neznaju vise sto da pisu,Kazu Kolindu ne podrzava 15% HDZa cista laz Milanovica nepodrzava 30%SDPa pogledajte ankete sto kazu,i niko nepise izuzev u onoj jucerasnjoj anketi pise ovako.Milanovic je dobro podjelio SDP hahahaha.Sto se tice koaliciski stranaka Milanovica svi podrzavaju sve sto drzi zvizdu petorepku svi mu daju glas,i kad se sve sabere on vec tri ankete stoi na plafonu od 20-25% to je njegov plafon.Kolinda pobjeduje puno lakse nego sto ovi zele prikazati anketama,to je to svitu moj,u Svedskoj moraju vremensku prognozu pogoditi 95% taj procenat nude ankete u HR sitite se svi prijasnji izbora i anketa RTL-je cista komunisticka sprdnja i nista drugo,jovanovic pozove milanovicevu suprugu i pita je hoce li se kandidirati hahaha.Skoro vise nemoze se napuhavati jer to znaci da komunist milanovic nece u drugi krug.Kolinda nista nemora ni govoriti,ovi mediji za nju rade,istina zivi bili pa vidili ..AMEN

VL
Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
18:03 08.10.2019.

Pa tko može čitati ove traktate druga Galića... Referirat ću se na naslov. Rafikalna desnica? U Hrvatskoj? Hahahaha. Bili bi vi oprezniji da je ima.

VL
DU
Deleted user
18:42 08.10.2019.

Radikalna desnica? e slatko ste me nasmijali.

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
18:23 08.10.2019.

Zasto jugoslavenski nacionalisti svakog Hrvata smatraju radikalnom desnicom? Dobro je da ima medijskih sloboda nek se sramote pod stare dane.

VL
KU
Kultura
18:13 08.10.2019.

U Hrvatskoj ne postoji radikalna desnica. Postoji samo radikalna ljevica a to su svi oni koji pokusavaju rehabilitirat zlocinca tita i namecu nam zlocinacki komunizam kao antifasizam. Ali to ne prolazi vise. Kosti Hrvata ubijenih od titovih partizana vriste iz zemlje.

VL
DU
Deleted user
17:43 08.10.2019.

Mi se ne možemo umoriti 45-om, jer želimo generacijama koje dolaze ispričati tko je i što je pobio cvijet hrvatskog naroda. To što biste vi, ne lustrirani boljševici, komunisti, socijalisti s ljudskim licem, taj dio mračne povijesti pomeli pod tepihh i opravdali zločine u ime bezbožne ideje a na ustaše potvorili svu svoju bezočnost, svirepost, krvoločnost. Mi se nikada ne ćemo umoriti dok god se odgađa u školama učiti povijest onakva kakva jest bila. Nacizam i komunizam su zlo neviđeno! Zna svijet koji je "izam" više zla učinio, tvoj!

VL
DU
Deleted user
12:06 12.10.2019.

Poštovani Galiću što vi uopće podrazumijevate pod radikalnom desnicom zar za one koji znaju i govore istinu.

VL
PR
prajdali100
18:18 08.10.2019.

Galiću, zašto je problem biti Hrvatski nacionalist !? Ja sam taj i time se ponosim.Druga je stvar kad nacionalizam ode u krajnost i preraste u šovinizam !!! To je nešto sasvim drugo I zato, sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni zaa što,sviđalo se to tebi ili ne !!!!!

VL
DU
Deleted user
18:34 08.10.2019.

U Hrvatskoj na vrhu politike ne postoji ni ljevica ni desnica. Pripadnici nekoć ponosnog naroda pokleknuli su pred moći novca i to je tužna i nepobitna istina 😒

VL
Avatar Časnik2
Časnik2
17:31 08.10.2019.

....likovi iz "Alan Forda"! Živeli jarani!

VL
DU
Deleted user
18:28 08.10.2019.

Mislim da Hrvati neće nasjesti na glumu Škore. Iz očiju mu se vidi da je ultramegaturbo desničar koji samo želi preuzeti diktatorske ovlasti od vlade. Neće mu uspjeti. Nije ovaj narod tako naivan! Hrvatski narod će glasati za Kolindu ii Milanovića jer samo su oni garant svjetle budućnosti naše zemlje.

VL
IL
ilustrator
00:00 09.10.2019.

ni mirkec ne vjeruje da zoran ima bilo kakve šanse... a ostalo što napisa, ovaj put je sasvim korektno

VL
Avatar keceljeros
keceljeros
17:59 08.10.2019.

Glasnovicu, pozdravio te Argentinac. .......Da, onaj koji ti je zviznuo samar u stozeru nakon sto si vlastitom gluposcu poslao trojicu nasih u sigurnu smrt.................. Sumnjam da si zaboravio Livno ili?

VL
NE
neboiznadzagreba
20:59 08.10.2019.

Sve ove "umne analize" može se sažeti u par rečenica: Karamarko je bio podkapacitiran i to se prepoznalo na vrijeme, KBK je to isto, no pet godina je trebalo da se to prepozna. Plenković je budio nadu, inteligentan je, diplomat,mat, izgledao je kao osoba sposobna okupiti ljude i vratiti nadu ovoj zemlji, ispalo je da je običan birokrat EU-a, više zabrinut kako nešto prikazati, nego kako mobilizirati naciju da se izdigne s dna, Desnica u Hrvatskoj je razjedinjena, u javnosti je percipirana kao "kockastoglava, bezuba, primitivna", a pojedinci koji su imali pristup javnosti, zaista i nisu daleko od toga. Tko će biti predsjednik? Najvjerojatnije Škoro, ako glasove ne bude brojao Kušćević i ako se Buzin ne zauzme za nekoga, no moj glas ide Milanu Bandiću: "Korupcija svima, a ne samo njima!".

VL
Avatar mixmuxsperm
mixmuxsperm
18:24 08.10.2019.

Svaki Mujo svoga konja hvali.....Koliko je Jugoslavenska narodna armija bila zadovoljna radom svojeg generala i KOS-ovca, Franje Tudmana, najbolje svjedoci vila u Nazorovoj koju mu je JNA dodijelila.

VL
Avatar mixmuxsperm
mixmuxsperm
18:28 08.10.2019.

dok je ovakvih individua iz susjednih drzava i na žalost saborskih zastupnika takva smo država... Ovo je katastrofa.Primitivni punoglavac koji skupa s hasanom, brunom i onim s posranim gacama podrzava vladu.. ajd se samoubij parazitu

VL
Avatar mixmuxsperm
mixmuxsperm
18:39 08.10.2019.

Tudjman nije samo privatizacijskom pljackom osiromasio hrvatski narod i nanio mu najvecu stetu, vec je svojom nacionalsovinistickom politikom pokrenuo rat i agresiju na BiH, pobrinuo se za nestanak narodaiz Srednje Bosne i Posavine i medjunarodnu izolaciju..Polulik koji je otjerao redd i buducnost s ovih prostora, a državu i fabrike predao kockoglavim, kamenjarskim cobanima. Zato danas umjesto na ples možeš izaci samo na cajke.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.