Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se gradonačelnik

Radić: Važno je ne prejudicirati povod, razlog i počinitelja

Osijek: Propucan automobil sportskog direktora NK Osijeka
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/8
28.05.2024.
u 16:12

- Kao građanin, navijač, ali primarno kao gradonačelnik, snažno osuđujem incident te dajem maksimalnu podršku u osvjetljavanju ovog izoliranog slučaja - naveo je osječki gradonačelnik

Osječki gradonačelnik Ivan Radić poznat je kao navijač NK Osijeka, a na svom Facebook profilu oglasio se o incidentu u središtu grada, gdje je u noći na utorak sa sedam hitaca propucan automobil Josea Bota.

- Rano jutros saznao sam za incident koji se dogodio u našem gradu, a vezan je uz automobil koji koristi sportski direktor NK Osijek José Boto, zbog čega mi je iznimno žao. Navedeno je, s pravom, uzburkalo javnost i medije, ali u ovom trenutku važno je ne prejudicirati povod, razlog i počinitelja, već omogućiti nadležnim institucijama nesmetano provođenje istrage koja će rasvijetliti sve okolnosti ovog kaznenog djela, kako bi počinitelji u najkraćem mogućem roku snosili odgovornost za ovaj nedopustiv čin - napisao je Radić.

Ističe kako je Osijek siguran grad. - Kao građanin, navijač, ali primarno kao gradonačelnik, snažno osuđujem incident te dajem maksimalnu podršku u osvjetljavanju ovog izoliranog slučaja, stavljajući na raspolaganje svu gradsku infrastrukturu koja može pomoći u istrazi ovog kaznenog djela - zaključio je osječki gradonačelnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije