Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bernardić:
Povratak na članak

'Radeljićeve optužbe bacaju sumnju na HDZ-ovu zlouporabu obavještajnog sustava'

Mogu samo pozvati DORH da promptno reagira, da ispita sve aktere u procesu, prije svega, predsjednicu Republike i premijera, kaže Bernardić

Komentari 10

CV
cvetkovic
14:37 22.12.2018.

bero beres mrvice od otpadnika drustva...to nebi trebao biti tvoj still ..daj covjece nesto konkretno...jos ako se udruzis sa radnickom frontom i onim lesevima iz amsterdamske gotovi ste ono skroz

VL
Avatar Observer
Observer
14:46 22.12.2018.

Samo da mi netko objasni , sto to politicarima u Hrvatskoj znaci jednomjesecno nebrijanje ? Da mozda ne glume majmune?

VL
FR
Frapin
14:21 22.12.2018.

Labrdanje Bere i njegovih pristalica za predsjedničinu smjenu Radeljića Bero Bero okreni ploču i pogledaj u svoj SDP raščisti svoje dvorište i onda kreni u kritiku, ovako se samo sramotiš poz Mavasa i Arsu na čelu čedom Stazićem poljubac Pusićki i Taritaški mraku!!!!

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
11:12 23.12.2018.

Jadnik..Luta po ovoj zemlji. Vidi bijele miševe.

VL
RI
rightside
13:33 22.12.2018.

bero,,mozda ti to tako zelis vidit,no netocno,,zeli se pokazat snaga i utjecaj udbaske linije,koja zeli zauzet jos par pozicija prije izbora,,naravno, "najzasluzniji "ce bit anemija i bozinovic ako to uspije..

VL
IB
iva.begovic
13:05 22.12.2018.

Ako je ono što Radeljić tvrdi - istina, onda su mu tajne službe prijetile- ubojstvom. To je malo više od zlouporabe. To je preozbiljno i prestrašno da bi se upotrebljavala uobičajena retorika - zlouporaba ovlasti. Na zlouporabe ovlasti nailazimo svakodnevno ali da država prijeti dužnosniku-građaninu - ubojstvom, to je jedinstveno i s tako nečim susrećemo se prvi puta. Nadajmo se i zadnji.

VL
IB
iva.begovic
13:10 22.12.2018.

O bivšem predsjedniku Mesiću nisam imala bogzna kako pozitivno mišljenje. Ipak, kada su onomad tajne službe neovlašteno pratile i prisluškivale novinarku (zaboravila sam joj ime) on je reagirao kako treba. A umirovljenjem generala razračunao se sa miješanjem vojske u upravljanjee državom. Da nije, možda bismo danas bili vojna diktatura. Za pružiti otpor vojsci i tajnim službama, trebalo je hrabrosti i demokratskog svjetonazora. Tek sada, u usporedbi sa predsjednicom KGK, dolazi do izražaja koliko je Mesić bio sjajan predsjednik.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.