Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULJANIK ŠALJE OBAVIJESTI

Račun za topli obrok poslali su mrtvom radniku: 'Ovo je dno dna'

Uljanik
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/2
21.07.2019.
u 22:17

Stres mu je vratio bolest i to ga je ubilo. Kakav čovjek moraš biti da obitelji u žalosti šalješ račun uz prijetnju ovrhe ako se ne plati u roku od osam dana - pita se Blanka.

Moj suprug je preminuo 14. veljače ove godine, a Uljanik Standard mu je poslao račun na 80 kuna koje je navodno dužan za topli obrok. Nisam se još niti oporavila od gubitka muža i ovo je bio niski udarac, dno dna - poručio ja Blanka Šćulac iz Pule koja je kazala i kako je njen suprug Livio radio u Uljaniku 44 godine.

- Pa moj Livio je 44 godine radio u Uljaniku, svoj život je poklonio Uljaniku, a ovako mu vraćaju. 80 prokletih kuna za 44 godine rada. Došlo mi je da napišem mail Upravi u ime supruga, da će vratiti novce kad mu uplate neisplaćene plaće, a ako imaju kakvih pitanja da ga potraže na groblju, na adresi Monte Giro, pod brojem 158 - rekla je Blanka za 24 sata.

Kazala je kako je njen suprug prije 9 godina prebolio karcinom jetre, no i da se zbog stresa uzrokovanim neisplatom plaća bolest vratila. Livio je 15. prosinca prošle godine otišao u mirovinu, a do svoje je smrti uspio podići samo jednu mirovinu. 

- Stres mu je vratio bolest i to ga je ubilo. Kakav čovjek moraš biti da obitelji u žalosti šalješ račun uz prijetnju ovrhe ako se ne plati u roku od osam dana - pita se Blanka.

Ključne riječi

Komentara 13

SA
sanikol
22:38 21.07.2019.

Sve ovrhe treba platiti IDS i grad Pula koji su svojim kadroviranjem doveli Uljanik do stečaja

UU
uhljeb u holdingu
00:00 22.07.2019.

Vrh gluposti je bio kada se na facebook profilu umrle osobe pojavila gomila čestitki povodom rođendana.

Avatar Viktor999
Viktor999
22:43 21.07.2019.

Šta kažu jakovčić, miletić, linić, predsjednički kandidat milanović i ostatak crvene bande koja je uništila Uljanik, te plenki i horvat koji su ga ˝spašavali˝ godinu dana da bi ga bacili u stečaj- nadam se da su sretni jer sve ćeće to doći na naplatu-karma je jako zaj...na stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije