Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRANJENI PARTY

Racija na zadarskom području: Policija upala u prepuni ilegalni noćni klub

Zoe Sarlija/PIXSELL
11.11.2021.
u 00:02

Kada većina kafića i restorana uredno zatvori svoja vrata, ilegalni klubovi ih otvore

U pet zadarskih ugostiteljskih objekata i jednom na biogradskom području policija i Državni inspektorat utvrdili proteklog vikenda kršenja epidemioloških mjera kojima se ograničavaju velika okupljanja

A kada većina kafića i restorana uredno zatvori svoja vrata, ilegalni klubovi ih otvore. Njih je u Zadru nekoliko, a policijska racija ovog je petka upala i u "Secret party", najpoznatiji ilegalni klub na zadarskom području, javlja Zadarski.hr. Radi se o noćnom klub na otvorenom koji se smjestio u naselju etno kućica, iznad auto salona uz Jadransku cestu, baš uz tablu za Bibinje. 

- Nadzorom nad objektom u Zadru na adresi ulica 84. Bojne Gardijske brigade Termiti utvrdili smo 41 prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, zbog nenošenja zaštitnih maski, te dva prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici. Turistička inspekcija Državnog inspektorata u objektu je utvrdila neregistrirano obavljanje ugostiteljske djelatnosti, te je korisniku objekta, usmenim rješenjem na zapisnik zabranjeno obavljanje neregistrirane ugostiteljske djelatnosti u predmetnom objektu, a rješenje je izvršeno pečaćenjem objekta. Osim upravnog postupka, bit će pokrenut i prekršajni postupak protiv vlasnika i korisnika prostora – kazala je Ivana Grbin, glasnogovornica PU zadarske.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vidum
08:34 11.11.2021.

Ovo je izravan napad na stožer i HDZ. Najoštrije kazniti.

ZA
zagi101
00:27 11.11.2021.

ma oderi im takve kazne da budu morali dizati kredite da otplate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije