Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Degradacija
Povratak na članak

Račanovu čuvaru uvažili žalbu, no ostaje pozornik

Goran Vuković Vuk i još desetak policajaca degradirani zbog optužba da vode SDP-ovu politiku u policiji

Komentari 10

OB
-obrisani-
21:33 01.08.2010.

@@ mister1x5 je Koji li si ti idot, pa to je zapanjujuće. Kako par policajaca (SSS) može voditi nečiju politiku? A i ta nazvana Račanovom je vjerovatno bolja i profesionalnija nego ova koju proivodi ovaj rođeni mesićev glupan od Karamarka.ka. Ili, samo za tebe retarda: A kakvu i čiju politiku vodi ovaj amater i diletant najgore vrste Karamarko?

VL
RE
rendulic50
22:19 01.08.2010.

NIJE DA RAZMIŠLJA VEĆ DA IZVRŠAVA Policija nije da razmišlja već da izvršava dane zadaće .U uredjenim državama posao policije jest represivni aparat tj. provodjenje zapovijedi a ne strančarenje.

VL
MM
Mladen Miletić
20:39 01.08.2010.

Goran Vuković Vuk i još desetak policajaca degradirani zbog optužba da vode SDP-ovu politiku u policiji, umjesto da su vodili politiku SANADERA. Ima balkanskih država gdje se za predsjednika demokracije biralo generala komunistu iz Titovog kadra ( nekadašnjega zločinca !)) Ludi Balkančerosi ili o čemu je riječ ?

VL
OB
-obrisani-
21:52 01.08.2010.

\"Minute-\" U bivšem sistemu najveću vlast u vojsci i policiji imali su takovi odabrani kadrovi.A znaš zbog čega,Sve su znali,bili povjerljivi,dobili benificije,bili uticajni,ali kad se nešto promijeni(stranka ili predsjednik)onda je problem,Ašto se tiče profesionalnosti pilitike pokojnog Račana(u MUP-u tadašnjeg Ministra Lućina,samo jedan podatak,još Hrvatska država plaća prekovremene sate policijskim službenicima,za koje je rekla da se ne treba platiti,Milioni i milioni kuna).

VL
MM
Mladen Miletić
22:42 01.08.2010.

Minute- Pitaü se koji sam ja idiot jel ja vjerujem da policajci vode politiku. Konjino blesava nevidiš li podnaslov od koga sam to saznao ... Ja sam svjestan ne da policija ne provodi politiku nego niti naši ne provode svojuoju politiku nego samo čisti diktat iz EU . Ali kako netko može biti tako bolestan da se razljuti i vrijeđa nekoga zbog krivog mišljenja o nečemu što je pre glupo i za komentirati !

VL
UL
ultima
22:55 01.08.2010.

mister/minute: ova vam diskusija ne vodi ničemu. Ako imate kakove konkretnee podatke koji bi nas ostale mogli zanimati, dajte, pišite, svakako, inače, s oproštenjem, ne zanima me.

VL
OB
-obrisani-
23:39 01.08.2010.

Pa šta će Josipoviću tjelesni čuvari ? Svi znaju da je cijeli srpski narod iza njega ! Tko mu šta može!?

VL
OB
-obrisani-
00:56 02.08.2010.

01.08.2010. u 22:19h rendulic50 je napisao/la: NIJE DA RAZMIŠLJA VEĆ DA IZVRŠAVA Policija nije da razmišlja već da izvršava dane zadaće .U uredjenim državama posao policije jest represivni aparat tj. provodjenje zapovijedi a ne strančarenje. _______________________ Da tako je, alili ti onda možda znaš čemu služe uglavnom kretenske Karamarkove izjave po medijima?

VL
DD
ddh
09:25 02.08.2010.

Plakat je jednostavno izraz loseg odgoja i bezobrazluka. A bezobrazluk ima jednu SDP-ovsku, odnosno komunisticku podlogu. Nitko ne brani Djakovcanima , da imaju ergelu. Ali je naka sami i placaju. Kakve veze ima ta ergela sa nekavim \"opcim dobrom\", da bi se ona placala iz proracuna, da je placaju Zagorci i Dalmatinci i da bi se nekolicini Djakovcana komunisticko-socijalnodemokratskog nazora placale direktorske place i davala mjesta direktora. To je sve bez veze. A u tom tonu slati poruke hrvatskoj premijerki, svejedno iz koje stranke ona dolazi, je jednostavno primjer bahate komunisticke nepristojnosti i bezobrazluka.

VL
Avatar Nikica Velikovski
Nikica Velikovski
14:05 11.08.2010.

Treba trenirat strogoću .))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.