Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Račan, Sanader, Milanović... – svaki je po svome prekrajao državu

Tuđman je govorio – “Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska”. Ali to ne vrijedi za političke vlasti u Hrvatskoj, one misle da su vlasnici i gospodari države i da u njoj smiju mijenjati i imenovati sve što nije po njihovu ukusu

Komentari 6

DF
Debeli.febo
14:02 13.03.2020.

Postoji li netko tko može ovome novinaru objasniti da je Milanović,bez obzira tko i što mislio o njemu kao osobi,ipak legalni i legitimno izabrani predsjednik RH,njemu to nikako nije jasno i u svemu vidi nekakvu crveno-ljevičarsko-srbo-komunističku i diktatorsku nedemokratski urotuu protiv Boga i crkve a s time i cjeloukupnog hrvatskog naroda i treba provesti lustraciju(!?!?!?!?).

VL
IV
ivo988
13:22 13.03.2020.

Gospodine Ivkošiću, pričate o selektivnoj povjesi određenih, a sami imate selektivno sjećanje.

VL
ZG
zgkreso
17:29 13.03.2020.

ono , kad ivkošić ( sinonim sluganskog novinarstava) proziva nekog za sluganstvo....hahahahah

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
18:06 13.03.2020.

Jakov izdrzao?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.