Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Račan je bio obnovitelj, a Milanović će biti grobar SDP-a'

Nadam se da Milanović neće uspjeti pokopati hrvatsku socijaldemokraciju, rekao je bivši ministar
03. travnja 2014. u 23:18 20 komentara 4201 prikaza
Ivica Pančić
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Ivica Pančić, bivši SDP-ovac i ministar u vladi Ivice Račana, danas je u Dnevniku 3 HTV-a kritizirao sadašnju situaciju u stranci i njezinog predsjednika Zorana Milanovića.

- Ivica Račan je bio obnovitelj hrvatske socijaldemokracije i obnovitelj SDP-a, a bojim se da će Milanović biti grobar SDP-a, a nadam se da neće uspjeti pokopati hrvatsku socijaldemokraciju. Izašao sam iz SDP-a jer sam vidio da je put kojim stranka kroči je put Sanadera i HDZ-a - rekao je Pančić, javlja HRT.

>> Ivica Pančić: Sumnjivo još 20.000 ratnih vojnih invalida

smoker box
SAVRŠENA AROMA
Nedostaje vam onaj karakterističan miris dimljenja, a ne želite se odreći komfora plinskog roštilja?

A1 izdvaja za Vas

  • smokeonthewater:

    ... ma koga briga što će milanović biti grobar SDP-a ili točnije jugo komunističke partije? ... on i njegova partija sve čine da cijelu Domovinu "sahrane" ... 30 000 tisuća mladih najvećim dijelom visoko obrazovanih je otišlo iz Hrvatske ... ... prikaži još! to je "pogreb u tijeku" Hrvatske kao države i Hrvata kao nacije ... ako brzo, ali stvarno brzo nešto ne učinimo - "pokoj vječni daruj nam Gospodine i svijetlost vječna svjetlila nam" ... strava ...

  • samograd:

    račanu je uvijek iznad svega bila partija bilo ckskh a kasnije njezin derivat sdp tako je i milanoviću , a ne država hrvatska . to su čisti komunisti to sa socijaldemokracijom europskog tipa nema veze ,oni tako pokušavaju djelovati kite ... prikaži još!e se epitetima tloerancijom ,poštivanje drugačijeg mišljenja, liberalizmom a iz njih isijava ona komunistička tamna strana sile . da su ovo vremena kad su bili na svome zatvori bi bili dupkom puni .

  • Deleted user:

    komunisti i socijaldemokracija ha ha ha ma dajte ljudi nemoj te nas eba.i