Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljačka mjenjačnice

Rab: Pljačkaši pucali gumenim mecima, turisti u panici bježali

pljačka, Rovinj, očevid (1)
Duško Marušić/PIXSELL, arhiva
05.09.2011.
u 10:50

U sukobu su lakše stradali 21-godišnja zaposlenica i vlasnik mjenjačnice koji joj je pritrčao u pomoć

U nedjelju oko 23.30 sati na području Raba nepoznati maskirani počinitelji opljačkali su mjenjačnicu u vlasništvu tvrtke iz Raba i otuđili veći novčani iznos, izvijestila je primorsko-goranska policija. Iz policije također navode da su razbojnici prijetili zaposlenici mjenjačnice te da su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Novi list prenosi da su u sukobu lakše stradali 21-godišnja zaposlenica i vlasnik mjenjačnice koji joj je pritrčao u pomoć.

- Odmah sam potrčao prema njoj kada su se začuli pucnji iz oružja, ispucali su najmanje četrdesetak zrna, no srećom, nije riječ o pravim nego gumenim mecima, ali to saznanje nije nimalo umanjilo strah. Počeli su bjesomučno vikati i tražiti novac, mašući pištoljima, a moja djelatnica je odmah dobila kundakom ispod oka i zaradila posjekotinu, ispričao je za Novi list vlasnik mjenjačnice koja se našla na meti razbojnika.

Istaknuo je da je odmah priskočio zaposlenici u pomoć i pokušao se obračunati s razbojnicima te da je prilikom naguravanja s njima dobio modrice po tijelu.

Policija je nakon pljačke odmah blokirala okolne ceste, a kako prenosi Novi list, turisti su nakon što su počeli odjekivati meci iz oružja mahnito počeli bježati. 

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Komentara 28

OB
-obrisani-
18:02 06.09.2011.

kriza jeee,mora seeeeee

DE
deus ex machina
13:27 05.09.2011.

I ČORAVA KOKA ............ Gumene metke ima jedino......POLICIJA!

FE
Felicijen
17:30 05.09.2011.

Ako ih na Rabu nisu uspjeli uhvatiti, onda su valjda pobjegli podmornicom!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije