Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hsp DR. A. STARČEVIĆ

R. Tomašić: Radije ću sjediti doma nego koalirati radi saborske fotelje

ruža tomašić (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
07.10.2011.
u 14:47

HSP-a dr. Ante Starčević u svom će se programu najviše koncentrirati na poticanje zapošljavanja, odnosno investicije, smanjenje zaduženja zemlje, suzbijanje korupcije i poboljšanje života i životnog standarda

HSP-a dr. Ante Starčević u svom će se programu najviše koncentrirati na poticanje zapošljavanja, odnosno investicije, smanjenje zaduženja zemlje, suzbijanje korupcije i poboljšanje života i životnog standarda. Rekla je to na konferenciji za novinare u Zadru predsjednica stranke Ruža Tomašić dodajući da stranka zna kako i s kim.

– Hvala Bogu, u Hrvatskoj ima ljudi koji hoće raditi, pa idemo maknuti one koje neće i pustiti one koji hoće, ali za dobrobit hrvatskog naroda, a ne za osobni interes – kazala je Ruža Tomašić dodajući kako, kada je riječ o postizbornom koaliranju, bolje je biti poštena oporba nego prodana duša ili kako će  radije sjediti doma čista obraza nego ići u koaliciju sa 50 stranaka samo da se dočepa saborske stolice.

– Moramo dokazati da se može i pošteno – zaključila je Tomašić.

Dr. sc. Zlatko Miliša imenovan je predsjednikom stranačkog Odbora za znanost i prosvjetu, a Rudolf Dvorski koordinatorom stranke za IX. izbornu jedinicu. Obznanjeno je i da je projektu "Pravaški kišobran" nakon podružnica Vrsi i Benkovac pristupila cijela podružnica HSP-a Privlake i Zemunika Donjeg. Glavni tajnik stranke Pero Ćorić istaknuo je da se sve ovo događa s ciljem da stranka što jača i sa što kvalitetnijim programima izađe na parlamentarne izbore kako bi se hrvatskim biračima stvorila alternativa.

– Svi se zaklinju u nekakav treći put. Mi od toga odmičemo jer mi smo drugi put, a prvi je put već viđen, i HDZ i SDP, sve je to isto – kazao je Ćorić. HSP dr. Ante Starčević potpisao je koalicijski sporazum s HČSP-om, a potpisat će i s manjim regionalnim strankama, udrugama i pojedincima koji pripadaju pravaškom svjetonazoru.

Komentara 14

BA
bandido
17:11 07.10.2011.

Ne treba Ruzu platit. Ima ona kanadsku penziju al bi mogla ostat bez nje ako se sazna tamo s kim se druzi ovdje... Jer kanada je dio antifasisticke koalicije....

OB
-obrisani-
15:03 07.10.2011.

bravo hrvatsko ruzo

OB
-obrisani-
10:28 08.10.2011.

za raliku od svih ostalih, onas e moze vratiti u venkuver kad to god pozeli-a vi?????????? kamose vi mozete vratit-kome-tati i mai?-jaku su vas zeljni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije