Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Završio dva fakulteta, ali je dao otkaz pa majci šalje poruke sa svih krajeva svijeta

Majka Jonathana Quinoneza nije bila baš oduševljena kada je on dao otkaz kako bi proputovao svijet
16. lipnja 2017. u 13:13 8 komentara 2419 prikaza
Jonathan Quinonez
Foto: Instagram

Kada je odlučio dati otkaz na poslu kako bi proputovao svijet, majka Jonathana Quinoneza nije bila baš oduševljena. No, on joj zbog toga na originalan način pokazuje da je sve u redu dok istražuje zemlju.

Zagreb kakvo priznanje! Lonely Planet: Zagreb je TOP destinacija u Europi ove godine

Na svom Instagram profilu posljednjih godinu dana objavljuje fotografije s raznih krajeva svijeta, a na svakoj ima posebnu poruku za svoju majku.

Mama, dobro sam – natpis je koji se nalazi na svakoj fotografiji koju na društvenim mrežama objavi ovaj mladić te je po njemu postao prepoznatljiv.

Jonathan je završio dva fakulteta, a prošle godine shvatio je da mu je život poprilično monoton pa je odlučio dati otkaz na mjestu konzultanta u Bruxellesu i putovati svijetom. Odmah idući dan kupio je kartu Kubu i odletio u novo poglavlje svoga života. Kako je putovao tako se suočavao s brojnim izazovima, a jedan od njih bio je i da se ne može u svakom trenutku javiti svojoj obitelj zbog nedostatka interneta.

Zbog toga je napravio natpis 'mama, dobro sam' koji je počeo objavljivati na svakoj svojoj fotografiji. Uz fotografije s krokodilima, na dnu oceana, kako visi sa stijene, skače padobranom tako uvijek ima poruku za svoju majku koja, zahvaljujući natpisu, sigurno puno mirnije spava. 

Kristina Kuzmić Problemi u WC-u Ovako poznata Hrvatica djeci objašnjava gdje trebaju vršiti nuždu Facebook poruka Molba početnice Vozačica iz Splita oduševila porukom: Molila bih vaše strpljenje... URNEBESNO Kako 'selu' dati do znanja da ne varate muža? Plakat iz Trogira nasmijao Hrvatsku!
ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti

A1 izdvaja za Vas