Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENUO NA LET

Nije otkrio odakle mu novac: Carinici kod muškarca pronašli pravo bogatstvo

Novčanice eura
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
1/2
27.01.2024.
u 22:23

Putnik je prvo podvrgnut izlaznoj kontroli prilikom koje je prijavio iznos oko 300 eura. Nakon kontrole, nepoznata muška osoba putniku je prilikom ukrcaja vratila ručnu prtljagu

Prilikom carinske kontrole krajem prošle godine carinici u zračnoj luci München pronašli su gotovo 455.000 eura u gotovini prilikom rutinske carinske kontrole 66-godišnjeg putnika. Priopćio je to u petak Ured carine u Münchenu.

Putnik je prvo podvrgnut izlaznoj kontroli prilikom koje je prijavio iznos oko 300 eura. Nakon kontrole, nepoznata muška osoba putniku je prilikom ukrcaja vratila ručnu prtljagu. Međutim, tijekom ponovne kontrole ispostavilo se kako 66-godišnjak u predanoj ručnoj prtljazi ima iznos od 455.000 eura. Gotovina je zaplijenjena, a protiv putnika u tijeku je kazneni postupak, piše Fenix Magazin

 Glasnogovornica Glavnog carinskog ureda u Münchenu kazala je kako putnik nije dao nikakve informacije o podrijetlu novca, te da istraga o cijelom slučaju još uvijek traje.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Pokolj u SAD-u, policija tražila ubojicu koji je kasnije pronađen mrtav

Komentara 6

Avatar marlony
marlony
19:04 28.01.2024.

Kad se makne keš, maknut će se i kriminal

HO
homofobic
19:18 28.01.2024.

Da li je isao u Zagreb kupiti stanove u Ilici a novce "posudio" od dikobrazova prijatelja?

JA
jamesd
19:09 28.01.2024.

Stari krimos, zna se koji likovi nose gotovinu koja je jedino sredstvo placanja krim miljea

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije