Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pri padu se zapalio
Povratak na članak

Zrakoplov s više od 80 putnika srušio se u Afganistanu

Lokalni mediji javljaju kako je u avionu bilo ukupno 83 ljudi

Komentari 3

AN
andreja1972
13:14 27.01.2020.

Još pojma nemaju koji je i ciji avion ali znaju da je uzrok tehnici kvar. Ma dajte najte!

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
16:44 27.01.2020.

Nekoliko američkih portala je izvjestilo da je avion koji se srušio iznad provincije Ghazni koju kontroliraju talibani, pripadao američkim zračnim snagama.Još se ne zna što je uzrok pada. Video objavljen na društvenim medijima mjesta nesreće jasno pokazuje zrakoplov dio američkogg zrakoplovstva..Srušeni zrakoplov identificiran je kao Bombardier E-11A. To je vojna varijanta civilnog tipa Bombardier BD-700 Global Express ,a koristi se kao kao nadzemna komunikacijsko-relejna platforma.Obzirom na veliki broj poginulih pretpostavlja se da je avion prevozio veći broj vojnika na drugu lokaciju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.