Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na putu za Hurghadu

Putnički avion na letu iz Varšave morao prisilno sletjeti u Bugarskoj zbog prijetnji bombom

ruski avion
Foto: ilustracija
19.11.2015.
u 08:00

Avion je jutros iz Varšave poletio za egipatsku Hurghadu

Zbog prijetnje bombom putnički zrakoplov koji je letio iz Varšave prema egipatskom turističkom odredištu Hurghada morao je prisilno sletjeti u Bugarskoj.

Avion je sletio u zračnu luku u Burgasu. Putnici su odmah evakuirani. U avionu je putovala 161 osoba.

Pilot je zrakoplov spustio nakon što je jedan 64-godišnji putnik rekao kako je u avionu bomba. Muškarac je trenutačno na ispitivanju u policiji.

Sumnja se kako je muškarac bio pijan.

– Još u zračnoj ulic muškarac se šalio što bi bilo kad bi rekao da ima bombu kod sebe. Bilo smo zatvoreni na aerodromu sat vremena kad su u avion uletjele antiterorističke postrojbe i vikale na sve "Gdje je bomba?" – ispričao je jedan od putnika.

Komentara 3

DU
Deleted user
08:58 19.11.2015.

Jedino ne kuzim tko jos zeli ici na odmor u Egipat. Jednostavno nije vrijeme za to.

Avatar nekakav
nekakav
08:08 19.11.2015.

baš je lijepo biti u savezništvu sa amerikancima, englezima, nijemcima, talijanima, francuzima. eto, poljaci, koji su tako revno slijedili amerikance u okupaciji iraka, sad polako kusaju što su pomogli kuhati. imamo li mi uopće neku političku snagu u zemlji, kojaja bi pokrenula izlazak iz nato-lonca, i proglasila neutralnost? jedino rješenje je da se udaljimo od euro-atlantskih povezivanja. onaj tko to ne vidi, srlja u propast, sluganstvo. tko nas je uopće uvjerio da smo u nato-u sigurniji? jeste svjesni da u našem susjedstvu nema niti će ikad više biti sile koja bi nam bila prijetnja? svim jugoslavenskim narodima je preko glave ratovanja i razaranja. osim političkim elitama.

ST
Stipeprof
08:20 19.11.2015.

Pa Poljska ne prima izbjeglice. Zar ne bi onda trebala biti sigurna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije