Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal
Povratak na članak

Putnici su čekali jer je drugom strojovođi bilo zabranjeno voziti

Ne zna se tko je i zašto donio odluku jer strojovođe nisu komunicirali putem službenog radiodispečerskog sustava pa komunikacija nije snimana

Komentari 4

SE
sesede
14:57 21.12.2012.

Pa i novinar je pod stresom zasto toliko cudjenje kada nesto pogrijesi. Na zeljeznici rade i drugi radnici koji su i te kako pod stresom pa se im ne daje nikakva paznja a kamoli mediska.

VL
RS
rasta sev
18:21 20.12.2012.

Uz sve to uklopio se i pisac ovog članka - prosim lijepo pročitajte zadnju rečenicu i recite nije li totalno bezvezna. Ima li vremena pisac teksta provjeriti što je stvarno napisao ili to uopće nije bitno.

VL
ME
merdevina
18:59 20.12.2012.

Za sve je to kriv kalmeta i franz josef a hajdaš-dončić nije nego je lijep, pametan i sposoban. To što su za njegova "mandata" počeli i proizvoljni sudari vlakova samo je slučajnost! Kao što je slučajnost i novih 50.000 nezaposlenih,, krah kreditnog rejtinga, nenormalno povećanje poreza i ostale crvene katastrofe.

VL
PO
polde
19:03 20.12.2012.

"Također, nelogična je i zakonska odredba da smjena strojovođa putničkih vlakova traje deset, a putničkih dvanaest sati, s obzirom na to da je stres pri obavljanju oba posla jednak." Vjerovatno je novinar mislio ,da "....a teretnih dvanaest sati...... Zbog toga stres nije jednak - ako voziš putnički vlak ( max.10sati) ili teretni vlak ( max.12 sati ).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.