Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed

Putnici Ryanaira zaključali se u kabine i nisu htjeli izaći van

ryanair (1)
Reuters/Pixsell
17.11.2010.
u 10:16

Putnici, uglavnom Francuzi, vraćali su se s odmora u Maroku i njihov avion trebao je sletjeti na aerodrom u Parizu, međutim, usmjeren je na aerodrom Liege u južnoj Belgiji

Više od stotinu bijesnih putnika irske kompanije Ryanair zatvorilo se na nekoliko sati u mračnu kabinu u kojoj nije bilo ni vode ni hrane odbijajući napustiti zrakoplov, javlja AFP. Putnici su se pobunili nakon što je avion, umjesto u Pariz, preusmjeren u Belgiju.

Putnici, uglavnom Francuzi, vraćali su se s odmora u Maroku i njihov avion trebao je sletjeti na aerodrom u Parizu, međutim, usmjeren je na aerodrom Liege u južnoj Belgiji.

Reda Yahiyaoui, biznismen koji je putovao sa suprugom, dvomjesečnom bebom i trogodišnjim djetetom, rekao je da putnici nisu imali vode u avionu, a toaleti su bili zaključani.

"Čak je i pilot otišao", kazao je Yahiyaoui.

Nakon višesatnih pregovora službenici aerodroma u Belgiji uspjeli su uvjeriti putnike da prekinu prosvjede i izađu iz aviona. Dogovoreno je da autobusi dođu po njih i odvezu ih u Pariz.

Ključne riječi

Komentara 9

HO
hotfishlake
10:28 17.11.2010.

nevjerojatno. da se to desi kod nas svi bi rekli - to moze samo na balkanu.

JA
Jazuji
10:35 17.11.2010.

kaj, kod nas je bilo još gore, Kondor nas je ostavio 4 dana duže na karibima u ušljivom hotelu koji je trebao ići na rušenje za tjedan dana i tek kada su vidjeli da neće moći avion popraviti dovezli su drugi, 5 puta smo išli na čekiranje i 3 puta se ukrcavali u avion! Tužbu podnesti pa neka plate! Da ne govorim da smo preko veze morali loviti avion za Hrvatsku iz frankfurta jer je sve bilo bukirano taj tjedan, da nije bilo naših Balkanaca na aerodromu mogli smo se i mi utrpati u bus pa piči.

TE
Testera
22:30 18.11.2010.

Ma Ryanair je super, uvijek sam letio uredno i nikad sranja nisam imao. Vi očito niste letjeli s njima pa sad zajebavate. Ako su morali sletjeti zbog nevremena u Belgiju, kakve to veze ima s Ryanairom. To bi isto se desilo i sa bilo kojom drugom kompanijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije