Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Putnici Ryanaira zaključali se u kabine i nisu htjeli izaći van

Putnici, uglavnom Francuzi, vraćali su se s odmora u Maroku i njihov avion trebao je sletjeti na aerodrom u Parizu, međutim, usmjeren je na aerodrom Liege u južnoj Belgiji
17. studenoga 2010. u 10:16 9 komentara 128 prikaza
ryanair (1)
Foto: Reuters/Pixsell

Više od stotinu bijesnih putnika irske kompanije Ryanair zatvorilo se na nekoliko sati u mračnu kabinu u kojoj nije bilo ni vode ni hrane odbijajući napustiti zrakoplov, javlja AFP. Putnici su se pobunili nakon što je avion, umjesto u Pariz, preusmjeren u Belgiju.

Putnici, uglavnom Francuzi, vraćali su se s odmora u Maroku i njihov avion trebao je sletjeti na aerodrom u Parizu, međutim, usmjeren je na aerodrom Liege u južnoj Belgiji.

Reda Yahiyaoui, biznismen koji je putovao sa suprugom, dvomjesečnom bebom i trogodišnjim djetetom, rekao je da putnici nisu imali vode u avionu, a toaleti su bili zaključani.

"Čak je i pilot otišao", kazao je Yahiyaoui.

Nakon višesatnih pregovora službenici aerodroma u Belgiji uspjeli su uvjeriti putnike da prekinu prosvjede i izađu iz aviona. Dogovoreno je da autobusi dođu po njih i odvezu ih u Pariz.

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama
  • hotfishlake:

    nevjerojatno. da se to desi kod nas svi bi rekli - to moze samo na balkanu.

  • Jazuji:

    kaj, kod nas je bilo još gore, Kondor nas je ostavio 4 dana duže na karibima u ušljivom hotelu koji je trebao ići na rušenje za tjedan dana i tek kada su vidjeli da neće moći avion popraviti dovezli su ... prikaži još! drugi, 5 puta smo išli na čekiranje i 3 puta se ukrcavali u avion! Tužbu podnesti pa neka plate! Da ne govorim da smo preko veze morali loviti avion za Hrvatsku iz frankfurta jer je sve bilo bukirano taj tjedan, da nije bilo naših Balkanaca na aerodromu mogli smo se i mi utrpati u bus pa piči.

  • Testera:

    Ma Ryanair je super, uvijek sam letio uredno i nikad sranja nisam imao. Vi očito niste letjeli s njima pa sad zajebavate. Ako su morali sletjeti zbog nevremena u Belgiju, kakve to veze ima s Ryanairom. To bi isto se ... prikaži još! desilo i sa bilo kojom drugom kompanijom.