Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zadru nakon nesreće
Povratak na članak

Putnici Ryanaira: Udarac je bio jak. Stigli smo i sad se želimo odmoriti u Hrvatskoj

Putnici su nakon incidenta u Dublinu premješteni u drugi zrakoplov. U 13.03 sati uspješno su stigli u Zadar

Komentari 10

ZG
zgbuco
14:48 01.04.2015.

Dajte najte! Koja vam je ovo vijest? Da malo prosurfate po statistikama, vidjeli bi zapravo koliko takvih incidenata zapravo ima svako dnevno u svijetu. Kod nas ih ziher nema i nemre ih ni biti, kad su svi naši aerodromi zajedno manji od bilo kojeg u svijetu. Između ostalog ko se bu kod i zakvačil, kad CA ima 12 aviona, a 5 ih leti, a svi ostali i koji dolaze u HR dolaze sa malim avionima. Za velike niti nema mjesta niti opreme koja bi ih mogla opslužiti.

VL
AA
aabbcc
15:38 01.04.2015.

Ovaj za Škotsku je kriv i napisite da se zna.

VL
ZA
zagabria1
16:06 01.04.2015.

Postao je svijet kaotično mjesto gdje više nikome i ničemu ne možeš vjerovati. Ni pilotu koji podivlja niti bivšoj cijenjenoj aviokompaniji koja napravi katastrofalan propust i dozvoljava psihopatu da leti iako zna za njegovu dijagnozu (i prve dane nakon tragedije laže da je čovjek bio 100% sposobna za let iako je znala da nije tako) Treba čim prije uvesti te robote i algoritme umjetne inteligencije za koje kažu da će uskoro biti pametniji od ljudi. Treba ih uvesti čim prije za nae vlastito dobro. Jer zbog suludog života sve više ljudi će biti na rubu da pukne.

VL
TO
tovaravot
21:08 01.04.2015.

tolko se nis pametnoga ne dogadja da od ovakvih trivijalnosti radite "spektakle" i "ispovijesti"..

VL
IK
ikonoklast
21:11 01.04.2015.

kakovi putnici takav avion

VL
ZZ
zzz
15:23 01.04.2015.

i to vam je udarna vijest?! avioni se okrznuli na pisti, uuuu! tako možete i o tome kako se svaki dan okrzne stotine automobila na parkiralištima. baš sutra letim avionom i zaboli me za ovu vašu "vijest".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.