Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama na braču

Putnici bili zarobljeni na trajektu, automobile još nisu iskrcali

trajekt
Čitatelj 24sata
05.07.2018.
u 11:04

Drama je trajala oko pola sata, a trajekt je u Sumartinu pristao u 9 sati

Putnici su jutros ostali zarobljeni na trajektu ''Pelješčanka'' koji prometuje na liniji Makarska – Sumartin na otoku Braču jer se nije mogla spustiti rampa pa se putnici nisu odmah iskrcali s broda.

Drama je trajala oko pola sata, a trajekt je u Sumartinu pristao u 9 sati.

– Jutros, na trajektu Pelješčanka, na liniji Makarska – Sumartin (Brač) došlo je do tehničkog kvara tj. problema sa spuštanjem sajle za rampu – rekla je za 24 sata glasnogovornica Jadrolinije Marija Zaputović.

Putnici su na kopno izišli tek kad je trajekt pristao bočno, a na njemu je ostalo zarobljeno još 20-ak vozila. U tijeku su radovi na spuštanju rampe, a na rivu je stigao i bager.

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
11:13 05.07.2018.

Drama, koja hebena drama? Svi su bili na sigurnom, morali su se strpiti 20 minuta i to je to! Drama je sa onom djecom na Tajlandu a ne ova glupost! E moj VL na koje ste vi niske grane spali!!!

VL
vlada1
11:18 05.07.2018.

Ti mater koja drama!

HO
horton
11:25 05.07.2018.

Umjesto izraza 'drama' preporučujem izraz 'stravična nesreća'. Jednako je besmisleno, a privući će do 28% klikova više. Umjesto fotografije trajekta, neka teško ozlijeđene plavuše u toplesu. Jamčim minimalno 126% klikova više. Na tekst ne morate gubiti vrijeme, samo ostavite prazno, ionako ne ciljate na novinarstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije