Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKE TAJNE SLUŽBE
Povratak na članak

Putinovi špijuni: 'Kada jedan bude protjeran, redovito dođe novi'

Ovog tjedna je Moskva proglasila sedam diplomata iz Slovačke i tri Baltičke zemlje nepoželjnima, a na masovni progon diplomata iz Češke je odgovorila sa protjerivanjem čak 20 čeških diplomatskih službenika iz Rusije.

Komentari 5

SE
Serdar222
05:59 04.05.2021.

Koje licemjerje, o istome različito, kao da u zapadnim ambasadama u Rusiji nema špijuna koji rade isto što tade ruski špijuni u drugim zemljama. Nedavno su američke službe jednostavno upale u ruska doplomatska predstavništva pa DW i slične novine ne pišu o tome. Zapadu je samo slaba Rusija poželjna i dobra.

VL
MA
Markovinac
00:45 04.05.2021.

Ima ih Putin na tisuce.To je nekad radila i jugoslavija a danas to rade i muslimani.Koliko se to rasirilo doci ce do toga da ce drzave zatvarati vrata i protjerivati sve one koji nisu izvorno njihovi gradjani

VL
SP
Sparks18
07:07 04.05.2021.

Diplomati su vijek bili i biti ce špijun to je i normalno. Neki Ruski diplomati uz to i ubojice.

VL
YE
yelloman
05:54 04.05.2021.

KGBovac je Rusiji predsjednik i cijela država je prcija špijuna i tako funkcionira unutra a i van a kontrola na svim poljima se povećava kako Putin stari. Zatvori su puni političkih osuđenika kao u doba Staljina. Rusija je u Pragu imala preko 150 "diplomata" i to godinama. Česi zasigurno neće dopustiti povratak tolikog broja. Rusiji treba dopustiti toliko osoblja da može imati hladni pogon. Znači veleposlanik, vozač, sekretarica,prvi savjetnik i dvoje u konzularnom. Pa nek operiraju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.