Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putinove žene

Putinova supruga je nestala, sada je blizak sa špijunkom Annom

'Russian Prime Minister Vladimir Putin (L) and his wife Lyudmila stand after voting at a polling station during the presidential elections in Moscow March 4, 2012. Putin sought a convincing victory in
Foto: 'RIA NOVOSTI'
1/3
24.04.2012.
u 17:29

Ljudmila je ili u dači ili u St. Peterburgu, no najvjerojatnije je u nekom manastiru

Michelle Obama poznata je poput Baracka, za Carlom Bruni uzdišu deseci tisuća muškaraca diljem svijeta... Supruge predsjednika velikih zemalja svijeta prisutne su u javnosti gotovo jednako kao i njihovi supruzi. Svuda – osim u Rusiji.

Nestala iz javnosti

Naime, osim u jednoj kratkoj protokolarnoj prilici Ljudmila Putinova, supruga ruskog predsjednika Vladimira Putina, već dugo nije viđena u javnosti, a već se nagađa da je ta nekadašnja stjuardesa Aeroflota zatvorena u jednom od manastira nedaleko od Pskova pokraj granice s Estonijom. Prema drugim verzijama, Ljudmila je zatvorena u luksuznoj vili pokraj St. Peterburga ili pak u raskošnoj dači na obali Crnog mora.

Poznavatelji prilika kažu da su prve trzavice između prve dame Rusije i Vladimira Putina nastupile još 2008. kada je on napustio mjesto predsjednika i prešao na položaj premijera. Do toga dana Putin je svoju suprugu vodio na službena putovanja, družila se na primanjima s Cherrie Blair i Laurom Bush, u ruskim ju se medijima moglo vidjeti na svakom koraku. Najednom, nestala je iz javnosti preko noći.

– Možda je Putin samo doživljava kao tradicionalnu rusku suprugu kojoj nije mjesto u javnosti – kaže ruska sociologinja Olga Krištanovska.

Bliski prijatelji

Ipak, malo je vjerojatno da je Ljudmila zamijenila svjetla političke pozornice štednjakom u rezidenciji Putinovih jer se zaželjela mira i kuće kada se zna da je upravo oko 2008. godine Putin ušao u prilično bliske odnose sa Alinom Kabajevom, nekad poznatom gimnastičarkom, a sada zastupnicom ruske Dume. Kabajeva, koju krasi nesvakidašnja ljepota, i Putin postali su vrlo bliski prijatelji. Ipak, i ona je polako izašla u drugi plan jer je Putin sada vrlo blizak sa Annom Chapman, špijunkom nedavno protjeranom iz Amerike. Putin voli i to ne samo mlade, nego i poznate. A Ljudmile i dalje nema...

Ključne riječi

Komentara 17

SL
slovenija
13:29 25.04.2012.

Dobra!

LI
libero
18:07 24.04.2012.

koliko su Rusi iza nas, tako je bilo sa Tiitom i Jovankom.

OB
-obrisani-
11:24 25.04.2012.

Od koga je ovaj clanak narucen ? Ja imam sumljivca !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije