Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apsolutni broj dva u Rusiji

Putinova siva eminencija: Tko je čovjek iz sjene koji ne voli svjetla pozornice, intervjui su mu rijetki

MIKHAIL METZEL/Newscom/Pixsell
26.02.2024.
u 17:38

Patrušev je u svojem uredu u središtu Moskve dao naredbu svojim pomoćnicima u osmišljavanju operacije rješavanja Prigožina, rekao je bivši časnik ruske obavještajne služb

Komentara 3

XX
XXXL
02:43 27.02.2024.

Zašto Rusija nije nikada ni na jednom području svijetu dala nešto zbilja pozitivno, konstruktivno ili korisno ? Zato jer se cijela ruska povijest sastoji samo od ubijanja, ugnjetavanja, eliminiranja, osvajanja i uništavanja. Sa tim vječnim nasiljem, kao glavnim principom života, razvoj društva prema nekoj boljoj budućnosti naravno uopće nije moguć, jer inteligentnim ljudima onda jedino preostaje neka vrsta vegetiranja u unutarnjoj emigraciji, što ali istovremeno neminovno uguši svaku kreativnost, inventivnost i inicijativu. Državu onda vode polupismeni, sa odgovarajućim rezultatima, što se uostalom isto tako dobro vidjelo dok je trajala Jugoslavija.

Avatar Asterix
Asterix
17:58 26.02.2024.

Daklem, zločinac br. 2.

SE
Serengeti
19:16 26.02.2024.

Kada je ubijena kćerka ruskog filozofa Dugina odmah su se mediji raspisali kako je Dugin idejni "vođa" Putina sa opravdaju ukrajinski atentat na njega. Nakon par tjedana kada je "strka" spala ispalo je da je Dugin običan filzof, a Ukrajinci koji su to napravili obični teroristi. Evo sada neke nove priče o nekom novom moćniku samo da se privuku naivni čitatelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije