Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANIPULACIJE
Povratak na članak

Putinova kampanja - krizna propaganda na internetu

Ako bi se vjerovalo društvenim mrežama, klasični mediji urotili su se protiv Vladimira Putina

Komentari 6

MU
mudrilopov
18:56 27.05.2014.

Propaganda protiv Putina je (preventivno) pocela prije Olimpijskih igara u Sociju, puno prije "Euromajdana" a "razlog" je bila velika "zabrinutost" zapada (mos se mislit) zbog novaca koje se tamo trose, zatim nakon Volgograda radi "sigurnosti" (terorizma), da bi na kraju to bilo radi homoseksualaca i "zabrinutosti" hoce li svi objekti biti gotovi i po "zapadnom standardu". Ova kampanja traje vec godinama od kada je Putin ogranicio kradju nacionalnih resursa i rjesio se dobrog dijela oligarha a zadrzao samo one koji igraju po Ruskim "standardima" tipa "znamo i mi krasti, nisu nam potrebni zapadni lopovi za raspolaganje nasim vlastitim nacionalnim resursima". To je normalno razbjesnilo zapadne oligrahe koji su zapoceli kampanju protiv Putina i njegovih "istocnih oligarha", pogotovo nako sto ih je zaustavio u Siriji. Ukrajina je samo nastavak te iste igre, i mislim da je smijesno pricati o Putinovoj manipulaciji kada smo svi dobro culi Viktoriju Nuland, a znamo da je sin Joe Bidena usao u Burisma Holding najvecu Ukrajinsku plinsku kompaniju. Ovo su samo geopoliticke bitke za kortrolu resursa, pogotovo energetskih, a oni slabo obavjesteni "gledaju drvece ali od njih ne vide sumu".

VL
Avatar pula125
pula125
21:31 27.05.2014.

Rusi su grobnica zapadnih želja a ako bog da i bolje sutra na našim prostorima. Bio sam u Americi i Rusiji i vidio svojim očima snagu naroda. Ako je Kuba bila 1:0 za Amere sad će biti 3:1 za Rusea Ruse . Da se kladimo ?....

VL
Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
22:23 27.05.2014.

na društvenim mrežama se najviše organiziraju radikalni lijevičari i desničari (filokomunisti i filonacisti), no global pokreti i raznorazni anarhičari koji navijaju za Putina

VL
Avatar DonLon
DonLon
18:47 27.05.2014.

Ruska propaganda je vec odavno postala presmijesna s glupostima koje servira. Nazalost, jos uvijek ima manji broj onih koji u to smece vjeruju, za sto im je Putin beskrajno zahvalan jer oni u njegovo ime nesvjesno rade na podrivanju cvrstogg i zajednickog odgovora slobodnog svijeta sovjetskom diktatoru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.