Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31.10.2022. u 14:44

Za rasplet Putinova rata protiv Ukrajine američki kongresni izbori, koji se održavaju za malo više od tjedan dana, mogli bi biti presudni

Komentara 11

DI
Diosiario
17:51 31.10.2022.

Republikanci će osvojiti najmanje 20+ mjesta u Kongresu i 2+ mjesta u Senatu. Ukrajinu to neće koštati ništa, oni će dobijati jednako pomoći, čak i više, ali će se novci trošiti transparentno a ne kao sad, i to je smisao McCarthyeve izjave o bjanko-čeku. Uostalom, da je Trump ostao predsjednik do ovog rata ne bi niti došlo, kao što ga nije ni bilo pod Trumpom, nego samo pod Obamom i Bidenom, i to su gole činjenice, a ove konfabulacije i pamfleti po "hrvatskim" medijima stvarno više nemaju nikakvog smisla.

ZA
zagabria7
19:24 31.10.2022.

Koja propaganda, najkorumpiranija zemlja Europe eto ispala i najorganiziranija najsposobnija u ratovanju iako im mora pomagati cijeli svijet i trećina je pobjegla i opet ništa nisu postigli. Svašta i od novinara

Avatar SileZla
SileZla
14:40 01.11.2022.

Svijet će odahnuti kad se za 8 dana ograniči ratnog huškača Bidena u ratu do posljednjeg ukrajinca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije