Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Putin zapravo pokušava nemoguće - vratiti vrijeme unatrag

Već je i samo održavanje pregovora o ruskim zahtjevima opipljiv diplomatski uspjeh za ruskog predsjednika Putina

Komentari 2

DU
Deleted user
05:26 12.01.2022.

Vratiti vrijeme. Je li to nesto kao "ponovimo pedesete (Bush)", "ponovimo sezdesete (Obama)", vratimo se McCarthyju (2015-2021), keks "revolucija" tko koga stigne, ponovimo svemirsku trku, opet na Mjesec, rane sedamdesete, eto nam i hongkongske gripe ispocetka. Tesko da netko mozee vracati vrijeme vise nego sto ga je to hodanje u krug vratilo, sve u potrazi za nekom slikom bivse moci. Izgleda kao globalna vecera za godisnjicu mature. I nekako se zna tko je izabrao jelovnik. Neka ti se gazda ne ljuti sto je netko odlucio poceti jesti.

VL
FA
fantom1
07:07 12.01.2022.

Vjerojatno misli i Krim vratiti Ukrajini! Možeš misliti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.