Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI INOZEMNI POSJET
Povratak na članak

Putin u Austriji tražio ukidanje europskih sankcija

Odabirom Austrije kao prve destinacije u svom četvrtom mandatu Putin se odlučio na jednu od rijetkih zapadnih država koje žele održati dijalog s Moskvom usprkos neslaganjima oko sukoba u Ukrajini i Siriji.

Komentari 25

SA
Salamanderr
21:47 05.06.2018.

Treba ukinuti sankcije i da se trguje, da narod ima posla, a Trump neka se ceska po glavi

VL
IL
ilijan
22:42 05.06.2018.

Putine vrati Ukrasni anksirani Krim povuci vojsku sa sjevera Ukraine i prestati se miješati u unutarnju politiku Ukraine. Sankcije ostaju dok to me učiniš.

VL
AA
aabbcc
07:41 06.06.2018.

Sankcije su interes Amerike a nikako Evrope ,

VL
DU
Deleted user
00:30 06.06.2018.

Sad naša braća mogu mirno na godišnji na Jadran... nato čuva granice Crne Gore nova kvaliteta života kako pišu

VL
ST
Startrack
15:15 06.06.2018.

Sankcije nisu jer je nekom palo na pamet iz vedra neba. Nego su sankcije jersu okupirali dio Ukrajine. Sankcije nemaju nikakve veze sa Sirijom isto.

VL
MX
Mister X
02:02 06.06.2018.

"Putin u Austriji tražio ukidanje europskih sankcija" Nevjerujem da je tako bilo -. Je rnetko želi sa tim potezom da ga prikaže blesavim . A znamo da to nije . Jedino ako je bio jako pijan pa se našalio uo u svezi toga. , Putin zna i to super zan da mala Austrija skupa sa cijelom Europom= NATO nesmije ni kakicu poslti u Rusiju ako im to njihov diktator tutor to ne dozvoli . Prema tome to je sigurno kao amen u crkvi . Mogu si zamisliti da cijeli zapad stenje a pogotovo ovo kad čuju da 25% carine na autombile a svjesni su da bi sigurno 50% više zardili po autombilu da ih smiju da prodju Rusima . Ali moraju d čkome iako Trujmp nije Staljin i ne ubija ali zna kao se da izgladnjivati neposlušnike da se crkaje polako sigurno sporo ali mukotrpno !!!

VL
DU
Deleted user
09:41 06.06.2018.

I istočni blok je imao sankcije pa je na kraju propao. To će se desiti i Rusima ako nastave voditi ratove u Siriji i Ukrajini i ako Putin i dalje bude progonio opoziciju Rusiji.

VL
AN
Ana33
07:04 06.06.2018.

Budalasti naslov kao i budalasti komentari! Putin kaže: Mi smo na te navodne "sankcije " zaboravili jer nikada neće biti ukunute..." No sada je rusofobima odzvonilo! Mateo Salvini : Ukinut ćemo sankcije, htjeli to neki ili ne!

VL
DU
Deleted user
10:13 06.06.2018.

Sankcije su interes i Amerike i EU. Uvijek bile prije, kao i danas a bit će i ubuduće. Oni uvijek nastupaju zajedno jer zastupaju iste vrijednosti, pa čak i onda kad nam se to ne čini. Oni koriste svoju moć jer to mogu. Na ovome svijetu nitko drugi to nemože. Ostaju nam još samo razlozi koji su doveli do tih sankcija

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:23 05.06.2018.

Frka je, pa sad dosao moliti na koljenima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.