Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPUTNIK V
Povratak na članak

Putin tvrdi da je rusko cjepivo učinkovito 92 posto: 'Predlažemo da ne politiziramo ove procese'

"Studije su već pokazale i potvrdile da su, prvo, ta cjepiva sigurna i nemaju ozbiljnih nuspojava nakon upotrebe, a drugo, sva su učinkovita", rekao je Putin.

Komentari 6

DU
Deleted user
16:47 11.11.2020.

Meni samo nije jasno zašto nisu krenuli sa masovnim cijepljenjima prije koji mjesec kad su objavili da imaju učinkovito cjepivo. Prvo tvrde da imaju cjepivo, a nakon toga da ga još testiraju na xx tisuća ljudi u Moskvi.

VL
NE
Nepokolebljiv
16:22 11.11.2020.

Rusko cjepino Sputnjik je manje uspjesno i stiti statisticki 92% populacije ali ono drugo rusko cjepivo je puno ucintkovitije I radi u 112% slucajeva. Ukratko ruska cjepiva su 102% ucinkovita i najbolja su na svijetu! Ako ne vjerujete meni ii Putinu pitajte Miroslava sto prati TV Moskvu pa ce vam on kazati sto vas ide!

VL
DU
Deleted user
16:30 11.11.2020.

Cjepivo Pfizera i BioNTecha temelji se na adenovirusu majmuna i ono će se sigurno kod nas naći u prirodnijem okruženju, nego rusko na ljudskom adenovirusu.

VL
DU
Deleted user
18:37 11.11.2020.

Putin je jedini političar koji je normalan.

VL
IV
IvanSplit
16:48 11.11.2020.

Slusao sam naseg uvazenog biologa Ivana Dikica kaze da ga raduje to ali treba bit oprezan. Jer kaze tako su govorili za Astra Oxsford i Americki Johanson pa dozivili fiasko.sto znaci prekinuli su istrazivanja do daljnjeg ' Pacijenti se razbolili. Tesko ce oni to progurat jer svjet ima skepsu od tih cjepiva.Sto se Tice Rusa onoi su zato cudo jer su nasli cjepiva od mnogi zarazni bolesti. Vec su zaregistrirali dva cjepiva i trece bit ce gotovo do Bozica,rece mi jedan kumpel iz Petera. A masivno cjepljenje pocinje u Peteru i Moskvi za petnest dana. ..Rusi za puno manje soldi naprave bolje oruzje od Amera .A ovi neki oblajavaju ne mogu nista napravit pa ih hvata histerija. Rusija pobjedila slobodarska zemlja cujem i Snovden dobija VIZU u Rusiji. To Ruje samo mogu napravit inace drugi bise ukakali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.