Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBOLJŠANJE ODNOSA
Povratak na članak

Putin otkrio detalje sastanka: Trump je uživo posve drugačiji nego na TV-u

Putin je također istaknuo da je ruski plin kompetitivniji od izvoza američkog ukapljenog plina (LNG) u Europu zbog jeftinije proizvodnje i prijevoza

Komentari 16

DU
Deleted user
18:14 08.07.2017.

Vas dvojica mozete stvoriti mir u svijetu, mozete nahraniti Afriku ..... za razliku od Sorosevih sijaca zla. Imate priliku ucinite svijet boljim za zivot.

VL
DU
Deleted user
06:33 09.07.2017.

brat vs partner - povjerenje vs interes = Rat do istrebljenja

VL
RI
rimac444
19:52 08.07.2017.

Strašno, kakve bitange su na čelu najačih država. Kamo ide ovaj svijet ?

VL
Avatar whack.tack
whack.tack
18:13 08.07.2017.

kao da ekonomije vasih zemalja pocivaju na ekonomicnosti ili trzisnom natjecanju.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
18:16 08.07.2017.

Putin je prepustio Amerikancima ta divlja plemena po Europi, a njega zanimaju samo bogate i mocne zemlje. Ovi poput Ukrajine i tih katotalebana Poljaka i naovamo ionako kradu plin i ne placaju ono sto im isporucis. Ameri ce ih natjerati da placaju ( po duploj cijeni ), a za isplacivati penzije i place ljudima ce se isto morati zaduziti kod njihovih banaka i svima dobro, osim naivcina Balkanaca koje ce politikanti prodati za sicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.