Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Geostrateška pripetavanja

Eskalacija krize na istoku Europe: Putin neće dopustiti širenje NATO-a na Ukrajinu

02.12.2021.
u 19:03

Iz Moskve poručuju da je na ruskoj strani granice riječ o redovitim vojnim vježbama i kako Ukrajina gomila vojsku i priprema napad da vrati Krim

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar Proleter
Proleter
23:35 02.12.2021.

Neće se dogoditi ništa ni blizu ovome što tu piše. Ako se nešto i dogodi hodogram će biti sljedeći: Ukrajina pod pritiskom NATO-a napada odmetnuti Donbas kako bi isprovocirala rusku reakciju koja će u zapadnim medijima biti unisono odrađena kao "početak ruske invazije na Ukrajinu". Vojno, NATO ponovo neće ostvariti svoj konačni cilj - izbacivanje Crnomorske flote iz Crnog mora. Jedina bilanca bit će još više ukrajinskih majki koje oplakuju svoje uzalud poginule sinove.

LU
luminax
08:35 03.12.2021.

Ameri i ostali zapadnjaci se mogu mešati u stvari oko ruske granice , a Rusi to ne mogu kada je njihova bezbednost u pitanju ? Svašta .

GO
goran2hr
06:58 03.12.2021.

Što god da su Rusi radili, nisu napadali Hrvate. Slavenski smo narodi, a mi s njima problema nismo imali, doduše, nismo im ni susjedna država. U DR su nam prodavali oružje i bili svakako manje zlo od Zapadnjaka. Nakon "Oluje" ruski veleposlanik Keresteđijanc čestitao je Tuđmanu na pobjedi, a Carlu del Ponte poslali su nam Zapadnjaci. Sa Rusijom smo imali korektne političke i poslovne odnose, dok isti nisu narušeni od hrvatske strane (na našu štetu, a tuđinske interese). Upletu li opet Hrvate u tamošnje sukobe, a Zapadnjaci će nam rado dati "čast" da budemo prvi kada se juriša, biti će to neopisivi apsurd i tragedija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?