Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA GEOPOLITIČKA BORBA
Povratak na članak

Loše vijesti za Putina u bivšim državama Sovjetskog saveza: Sve veći neposluh...

U nekoliko susjednih zemalja za Rusiju se otvaraju nepovoljni scenariji koji traže od nje izravno uključenje

Komentari 17

DU
Deleted user
21:43 03.05.2021.

Koji novinar je iz redakcije bio tamo pa imamo tu vijest?

VL
IP
info_punkt
22:37 03.05.2021.

Šta ovi lupetaju, kakve veze ima Armenija i Moldavija sa Rusijom? Nemaju šta napisati, a tako bi rado objavili nešto katastrofično na tu temu. Što se tiče sukoba Kazahstana i Tadžikistana, to također nije stvar Moskve i jedino će se to na nju odraziti tako da će ovi kupiti dodatno oružja od Rusa.

VL
Avatar Matija22
Matija22
22:14 03.05.2021.

svi pobježe od rusa jedino srbijanci će biti uz njega sanjajući veliku srbiju da će im rus dati kad zavlada svijetom, a to će bit nikad

VL
MA
malosutra12
22:45 03.05.2021.

Svima je jasno da se putinova diktatura ruši, da ga čeka sudbina zločinca diktatora čaušeskog

VL
IV
IvanSplit
22:29 03.05.2021.

Cesto sam pratio Petkoviceve komentare Brunec bi trebao puno ucit od njega. .. Carska Rusija je opismenjavala te narode od Kavkaza pa sve do Tadzikistana. Nastavio SSSR Kazakstan ,Kirgizija Uzbekistan tj srednja Azija opismenili ih Rusi sagradili im tvornice bolnice puteve i nakon raspada SSSR nastali su oruzani sukobi vecina tih drzava vratila se islamu sve su to porusili cjelu infraksruturu nista nisu napravili. Sad opet na rad u Rusiju..Pasnjanin je dosa na vlast proamericki igrac pa Ameri ga izdali u Nagorno karabahu pa opet pomozi Rusijo...Davno bi sve uzeo Azarbejdzan da nebi Rusa nesretni Armeni, zavrsili bi kao prije sto i vise god Turci ih unistili.Naravno da se okrece Rusiji,sad kad su izigrani. Kazakstan se okrece sve vise prema Rusiji jer vidi opasnost od Kine, posto su tamo kupili pola Kazakstana. Svi ce oni opet pod skute Rusije..Sto se tice Ukraine jedna razvijena sovjetska republika sa jakom industrijom tvornice aviona Antonov razni strojeva sad muku muci da prezivi. U rangu je sad neke Africke drzave.. Narod gladan bizi u Rusiju ili zapadne zemlje.A za Rusiju to je crvena linija Ukraini je najbolje bit neutralna zemlja da je taku politiku vodila danas bi bila cjela.. Rusi nece nikog vidjeti u svom dvoristu . Zato je Americki predsjednik zva Putina ,Ameri predaleko otisli misli da ce proc ta njihova politika .. Ne ide to bas tako amerikanci.

VL
GU
General_U
22:22 03.05.2021.

Rusi tu ništa ne gube malo nahuškaju jedne protiv drugih i pošalju svoju vojsku da kao održava mir usput prodaju i isprobaju naoružanje.

VL
ZA
zagabria5
22:30 03.05.2021.

Vrijeme procvata Rusije se podudara sa vremenom visoke cijene nafte. Krenulo je dolaskom Putina kada je cijena naglo skočila a sada već neko vrijeme pada pa tako pada i ruski utjecaj. Kako alternativna enenrgija sve više zamjenjuje naftu i cijena pada tako će i ruska moć slabjeti. Nažalost prosputili su silnu zaradu uložiti u održivu izvoznu industriju, sve je bačeno na jahte oligarha i naoružanje. To neravno nema veze sa Rusima kao prijateljskom narodu sa puno pisaca, umjetnika i znanstvenika. Jednom će i Rusija krenuti put demokracije i ljudskih prava, ali ne na hajdučki američki način nego na uljuđeni europski

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.