Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EkshIBICIONIZAM

Putin sjeo u Ladu kojom namjerava prijeći Rusiju

Putin
27.08.2010.
u 19:40

Za upravljač žute Lade Kaline, koja će ga odvesti do Sibira, sjeo je u istočnom gradu Khabarovsku.

Ruski premijer Vladimir Putin uputio se na 2000 kilometara dugu vožnju Ladom preko Rusije. Svojim putem namjerava obilježiti završetak radova na autocesti koja povezuje istok sa zapadom zemlje.

Za upravljač žute Lade Kaline sjeo je u istočnom gradu Khabarovsku, a krajnja je točka puta u Sibiru.

- Naša zemlja, najveća na svijetu, nije nikada u svojoj povijesti bila potpuno povezana autocestom. Konačno smo i to postigli - kazao je Putin. Priznao je ipak da neće sam cijelo vrijeme voziti, već će se povremeno prepustiti profesionalnim vozačima u svom konvoju skupih stranih džipova. 

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar Sidewinder
Sidewinder
19:51 29.08.2010.

Prepisane umotvorine ruskih \"znanstvenika\"... I Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska, jeli? hihihi Vama komunjarama je Amerika bila trn u oku i bit će nadalje, samo prije bih se kladio na raspad Rusije nego Amerike. Bez obzira na tvojee komunističko filozofiranje o ekonimici, Amerika je još uvijek ekonomski najjača u svijetu i ne samo to, pogledaj koliko se doseljenika iz cijelog svijeta svake godine seli ili želi preseliti u SAD...Koliko takvih useljava u Rusiju, Kinu i ostale \"ekonomske divove\"?

Avatar commentator
commentator
20:43 27.08.2010.

Samo naprijed!

OB
-obrisani-
23:34 27.08.2010.

Ispravak a Medvedev Dmitri kao Dmitri Zvonimir hrvatski kralj ima doktorat iz prava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije