Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitao mu i na braku

Putin se sastao sa sinom Ramzana Kadirova: Sve je više spekulacija da je čečenski vođa bolestan?

Russian President Putin takes part in the opening ceremony of the Year of Teacher and Mentor, via video link in Moscow
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/3
05.03.2023.
u 08:57

Kadirov, tvrdi u svojoj objavi da je Putin mladom Ahmatu pričao o njegovom djedu, o tome kojim se načelima vodio i kako je vidio budući miran život, o čemu je sanjao i razmišljao, te kako je počelo njihovo prijateljstvo i kako su tekli njihovi susreti

Čečenski vođa Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram kanalu da se ruski predsjednik Vladimir Putin sastao s njegovim sinom Ahmatom. predsjednikom Savjeta regionalnog ogranka Sveruskog javno-državnog omladinskog pokreta "Pokret prvih" Čečenske Republike.

"Naš predsjednik Vladimir Vladimirovič Putin sastao se s Ahmatom Kadirovim, predsjednikom Savjeta regionalnog ogranka Sveruskog društveno-državnog pokreta djece i omladine 'Pokret prvih' Čečenske Republike. Bio je to neformalni sastanak na kome je unuk prvog predsjednika Čečenske Republike govorio o omladinskoj politici u regiji, ali najveći dio sastanka bio je posvećen Ahmatu-Hadži Kadirovu", napisao je Kadirov na Telegramu.

Kadirov, tvrdi u svojoj objavi da je Putin mladom Ahmatu pričao o njegovom djedu, o tome kojim se načelima vodio i kako je vidio budući miran život, o čemu je sanjao i razmišljao, te kako je počelo njihovo prijateljstvo i kako su tekli njihovi susreti. "Mnogo toga što je Vladimir Vladimirovič ispričao bilo je prvi put izrečeno i, naravno, to je jako inspiriralo mladog Ahmata, koji je kasnije priznao da, iako nikada nije vidio svog djeda, jasno ga je i jasno zamišljao iz riječi predsjednika", piše Kadirov. 

Video: Šef Wagnera došao u Bahmut i poručio Zelenskom: 'Pustite ih da odu, grad je opkoljen'

Na kraju sastanka, Putin je čestitao Ahmatu na braku. Dodao je Kadirov da ne zna druge detalje ovog susreta.

Posljednje vrijeme u medijima su se pojavile spekulacije da je Kadirov navodno ozbiljno bolestan i ima problemima s bubrezima i u strahu je da su ga otrovali. Priča se i da je navodno pozvao vodećeg liječnika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata jer 'ne vjeruje' moskovskim liječnicima, piše Metro.

Nekoliko oporbenih izvora tvrdilo je da je bolest uzrok njegovog nedolaska na Putinov govor o stanju nacije 12. veljače, te nedavnog 'napuhanog' izgleda, kao što se vidjelo na nedavnom sastanku u njegovoj palači u čečenskoj prijestolnici Groznom s Denisom Pushilinom, šefom napadnuta Narodna Republika Donjeck.

Poznato je da je luksuzni privatni zrakoplov čečenskog vođe nedavno nekoliko puta putovao u UAE.

Komentara 11

DU
Deleted user
09:54 05.03.2023.

Teško je ne primijetiti da su Putin i mladi Kadirov dva niskorasta.

GM
gmižić
10:37 05.03.2023.

Bolestan, dakako.... u glavi.

ST
Stvarnost
12:12 05.03.2023.

Opet se sire lazi Kadirov bolestan isto kao i Putin.Pa nisu samo novine izvor iformacija postoje Telegram,Twiter,FB 🤦🤦🤦

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije