Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi saveznik?

Putin sa Sjevernom Korejom jača sigurnost u regiji!

Putin
Reuters/PIXSELL
19.11.2014.
u 19:44

- Produbljivanje političkih veza i trgovačke i ekonomske suradnje u interesu je naroda obje države - rekao je Putin i dodao da se mora osigurati "regionalna sigurnost i stabilnost".

Ruski predsjednik Vladimir Putin pozvao je na produbljavanje odnosa sa Sjevernom Korejom kako bi se poboljšala regionalna sigurnost, dan nakon što je razgovarao sa osobnim izaslanikom sjevernokorejskog diktatora Kim Jong Una, piše Reuters.  

Službena Moskva ne želi otkriti detalje razgovora Putina i Choe Ryong Hae, no ruski predsjednik je tijekom predaje vjerodajnica s novim veleposlanikom Sjeverne Koreje u Rusiji, kazao da će nastaviti prijateljske odnosime sa jednim od svojih susjeda, Demokratskom narodnom Republikom Korejom.

- Produbljivanje političkih veza i trgovačke i ekonomske suradnje u interesu je naroda obje države - rekao je Putin i dodao da se mora osigurati "regionalna sigurnost i stabilnost".

>>Tko je prva dama Kine zbog koje je Putin naljutio najmnogoljudniju državu

>>'Rusiji je nemoguća projekcija vojne moći do Jadrana'

Komentara 46

Avatar viki_nuland
viki_nuland
22:11 19.11.2014.

Pa nije moj mali Ivica Rusija ta koja svako dva dana izvodi manevre na granici tzv. demilitarizirinoj zoni, i prijeti nuklearnim udarom te trosi milijrade i milijarde na demoniziranje rezima ciju drzavu nisu uspjeli porobiti. Da su ih "demokratske snage" (citaj medjunarodni bankari) okupirali 1953, i "diktator" bi im bio dobar, kao sto im ne smetaju "prijateljski diktatori" u Egiptu, Saudijskoj Arabiji, Jemenu, Pakistanu itd. itd.

Avatar Floyd1
Floyd1
20:11 19.11.2014.

Kaj V.L zna samo za Putina, gdje je Barak?

Avatar patkovic
patkovic
20:58 19.11.2014.

ukrajina zeza s plinom i plaćanjem a on se mora tržiti ili spaljivat u zrak pa se zato okreće istočnim kupcima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije