Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'A DA MI NJIMA DOĐEMO DO GRANICE?'

Putin proziva: Amerika sa svojim raketama stoji na pragu naše kuće

23.12.2021.
u 20:15

Zar je zahtjev da se pored nas ne postavljaju ofenzivni sustavi pretjeran? Kako bi Amerikanci reagirali da im na granicu s Kanadom ili Meksikom postavimo svoje rakete

Ključne riječi

Komentara 65

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
20:56 23.12.2021.

Briga USA što će zbog NATO agresora prva stradati €U.

Avatar Wronsky
Wronsky
06:40 24.12.2021.

Putin je potpuno u pravu. Evropa je preko NATO-a taoc Amerike. Gledajući na sadašnju situaciju Ukrajincima bi bilo bolje da su u sastavu Rusije. Tajkuni su opljačkali državu, upropastili industriju, ispraznili mirovinske fondove. Većina ukrajinskog naroda je u beznađu, bez ikakve egzistencije i sve dosadašnje, kao i sadašnjeg predsjednika smatraju profiterima koji su opljačkali državu.

PO
pointmaker
21:08 23.12.2021.

I to je istina i tako je sve pocelo. Nasi mediji se boje to prenositi vec godinama. Taj tzv raletni stit protiv irana - zamisli ne stavljaju ga u tursku i juznu evropu nego se kontra irana brane u ustocnoj evropi !!!! Rusi samo odgovaraju, maidan je isto bio amero privokacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?